Caller's Bane MAC, PC

A Minecraft fejlesztőinek új játékában a csatamezőn kell túljárni az ellenfél eszén. Mágikus tekercseket vethetünk be a cél érdekében.
1313676703

Quake 3-ban hívja ki a Mojang a Bethesdát

Érdekes módszert választottak a Minecraft alkotói a Bethesdával való jogi csatározás befejezésére: Notch, a népszerű indie fejlesztés kitalálója azt javasolta a kiadónak, hogy Quake 3-ban döntsék el az ügyet. Ha győznek, marad a Scrolls, ha nem, akkor keresnek majd valami más címet neki.
1312628400

Jogi vita a Minecraft fejlesztői és a Bethesda között

Jogi vitába keveredett a Minecraftet jegyző Mojang a Bethesdával, erről maga Notch, a Minecraft kitalálója és a stúdió feje beszélt. A Bethesdának az nem tetszik, hogy a csapat következő projektje a Scrolls nevet viseli, mert az szerinte összetéveszthető az ő The Elder Scrolls sorozatával.
1302260400

Novemberben jön a Minecraft végleges változata

A Minecraft annyira népszerű, hogy valószínűleg fel sem tűnik sokaknak, hogy a játék még mindig bétaváltozatban leledzik, a végleges változatra pedig várni kell. A Mojang folyamatosan frissíti a programot, ezért a váltás nem lesz feltűnő az ígéretek szerint: éppen csak a "béta" felirat fog eltűnni.
1299081644

GDC 2011: Scrolls - új játék a Minecraft készítőjétől

San Franciscoban végre lehullt a lepel a Mojang új játékáról, mely a tavaly szabályos hisztériát kiváltott Minecraftot követi a sorban. Az egészen egyedi megoldásairól híres előző projekttől eltérően, a Scrolls egy digitális úton gyűjthető kártyajáték-táblajáték hibrid lesz. Az ingyenes alpha verzió már idén elérhetővé válik.