Rio: The Videogame , DS, PS3, X360

A Rio című 3D-s animációs film THQ jóvoltából érkező játékadaptációja, bájos madárkák főszereplésével.
1304521200

Veszteséges a THQ, de a Homefront jól szerepelt

A THQ vesztesége ugyan nőtt az előző pénzügyi évhez képest, de a kiadó állítólag még így is tudta hozni az elvárásokat, miután a Homefront viszonylag szépen szerepelt - az észak-koreaiak amerikai invázióját feldolgozó FPS-ből 2,6 millió példányt szállítottak le az üzletekbe világszerte.
1302886921

Rio: The Videogame teszt

Csupa szín, csupa kaland, csupa löktetés. Rio de Janeiro a világ legizgalmasabb városa, egy földi paradicsom, olyan élővilággal, mint sehol máshol. Blu, Pedro, Nico, Rafael, Eva és Jewel otthona ez, szabadok, pezseg a vérük, imádják az életet, mit Dél-Amerika kínálhat egy vadon élő madárnak, azt ők két kézzel habzsolják.
1302508913

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések. Múlt héten nagyon szűkös volt a felhozatal, a mostani már nem annyira: a jó hír, hogy ezúttal össze lehet futni nagyobb címekkel is, a rossz viszont az, hogy ezen nevek játékos kivetülései bizonyítottan pocsékra szoktak sikerülni. Azért vessünk rájuk egy pillantást!
1299571217

Rio: The Video Game látnivalók érkeztek

Április végén érkezik a mozikba a legújabb 3D-s animációs film, a Rio. A THQ le is csapott a játékadaptáció jogaira, ami a filmmel egy időben jelenik meg. A családbarát videojátékos kivetülés számos minijátékot vonultat fel, a hat, már ismerős madárkát irányítva. Képekkel és trailerrel is tudunk szolgálni.