Resident Evil: Revival Selection PS3, X360

A Capcom újra előveszi a Resident Evil 4-et és a Code: Veronicát, és HD-felbontásba csomagolja be őket.
1407749400

Tévésorozat készül a Resident Evil alapján

Nemcsak az első rész felújított változatának örülhetnek a Resident Evil-rajongók, úgy néz ki, egy tévésorozat is készül a játékok alapján, melynek a címe Arklay lesz. Már kaptunk is egy kedvcsinálót belőle. Vagyis valami olyasmit.
1403078400

Véget érhet a Resident Evil-filmsorozat

Nem ússzuk meg, már készül a Resident Evil-filmsorozat következő része, Paul W.S. Anderson rendező és író azonban azt mondta, hogy az utolsó fejezetként tekint a folytatásra.
1373287680

Blogajánló: Támadnak az élőholtak!

Hosszabb szünet után, de nem elfeledve, sőt megújult erővel visszatért a blogajánló. Nem is váratunk meg benneteket, lássuk, mely blogok voltak a legjobbak az elmúlt héten.
1363258800

A régi gárda tér vissza az új Resident Evil-filmben

Legalábbis Milla Jovovich és Paul W.S. Anderson rendező már biztosan közreműködnek a jövőre érkező hatodik Resident Evil-film munkálatainál, jóllehet ebben egy percig sem kételkedtünk.
1362502800

Jön a hatodik Resident Evil-film

Tudjuk, hogy senkinek nem tetszett a legutóbbi Resident Evil-film, de mégis mindenki megnézte: éppen ezért készül most a hatodik rész, amire egyébként már a Retribution végén is utaltak a készítők.
1347876000

Resident Evil: Retribution - jó is, meg nem is

Az Egyesült Államokban az elmúlt hét legnézettebb filmje volt a Resident Evil: Retribution, azonban az ötödik epizód még így is a második legrosszabb rajtot vette a Resident Evil alapján készült mozifilmek között. Globális szinten vélhetően jobban teljesít majd a legújabb felvonás.
1318071600

Resident Evil - muszáj elszakadni a gyökerektől

A Resident Evil-franchise fejese szerint ha nem szakadnának el a sorozat gyökereitől, s nem készítenének időnként más stílusú játékokat is ebben a világban, akkor a vásárlóknak hamar elege lenne az egészből. Jogos felvetés, de vajon tényleg igaza van Kawata-szannak?
1317045600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések, a kiadók ezúttal sem hagyták cserben a játékosokat, lesz minden mi szem-szájnak ingere. Főleg a focifanatikusok örülhetnek, jön az új FIFA és a Pro Evolution Soccer is, hamarosan eldől, idén az Electronic Arts vagy a Konami gyűjti-e össze a több rajongót.
1316437200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Masszívan elkezdődött a szeptember, azt kell, hogy mondjuk, igaz, ez az időjáráson még nem látszik. Mindenesetre ne legyen bűntudatod a napsütés miatt, nyugodtan vesd bele magad az e heti termésbe is, ha találsz a fogadra való játékot: Gears of War 3, F1 2011, jöhet?
1311593884

Dátumot kaptak a felújított Resident Evil-játékok

Míg a japánok csomagban, egyetlen lemezen vehetik meg a Resident Evil 4 és a Code: Veronica felújított változatait, addig mi külön-külön tölthetjük le őket. A Capcom napokban tett bejelentése szerint az újdonságokra nem kell sokat várni, még szeptember végéig boltokba kerülnek.