Resident Evil: Revival Selection PS3, X360

A Capcom újra előveszi a Resident Evil 4-et és a Code: Veronicát, és HD-felbontásba csomagolja be őket.
1310223652

Elképesztő kiadás a Resident Evil 15. szülinapjára

Ebben az évben ünnepli 15. születésnapját a zombis játékok ősapja, a Resident Evil. Azóta már megszámlálhatatlanul sok fő epizódot és mellékágat megélt frencsájz tiszteletére a Capcom igazán különleges kiadással készül. A Resident Evil 15th Anniversary Box minden rajongónak kötelező.
1309438809

Resident Evil: Revival Selection - az első videó

Mint ismeretes, a Resident Evil 4 és a Code: Veronica X is megkapja a maga HD-re húzott változatát, hogy a jelen generációs konzoltulajok is megismerkedjenek a zombis frencsájz aranykorával. Idén ősszel már tölthető is lesz Xbox Live-ről és PSN-ről, most pedig befutott a debüt trailer is.
1305538217

Tokióban játszódik majd az új Resident Evil film

Egyenesen Milla Jovovich, a Kaptár filmek bájos főszereplő hölgye szellőztette meg az új infókat a Resident Evil: Retribution kapcsán, mely zsinórban a sorozat ötödik epizódja lesz. A jövő év végén mozikba kerülő akcióbombáról a hölgy Twitter-üzenetéből tájékozódhattunk. Cooltúrálódjunk kicsit!
1303308000

Komplett tatarozáson megy át a Resident Evil 6

A Capcom producere szerint a Resident Evil hatodik része teljes átalakításon megy majd keresztül, s bár bizonyos tekintetben figyelembe veszik majd az elődök által lefektetett alapokat, az új játék mégis teljesen más lesz. Nem, nem az Operation Raccoon City-ről van szó, hanem az igazi hatodik részről.
1302076835

15 éves a Resident Evil, videón az új játékok

Igazán stílusos keretek között ünnepli a Capcom a népszerű zombis sorozatuk 15 éves fennállását. Több régi kedvenc HD-felbontásra húzott verzióját teszi elérhetővé, de idén több új címet is megjelentet a japán vállalat - ezt mutatja be az ünneplés apropóján közzétett videó.
1301065280

Resident Evil: Revival Selection - az első képek

Megérkeztek az első képek a napokban leleplezett Resident Evil: Revival Selectionről. Az új csomag letölthető formában fog megjelenni, és a Resident Evil 4, valamint a Resident Evil Code: Veronica X felújított változatát tartalmazza majd. Megjelenése ősszel várható.
1300892400

Mozgolódás a Resident Evil háza táján

Bár a Resident Evil új részével kapcsolatban még mindig mélyen hallgat a Capcom, a japán Famitsu magazin jóvoltából más érdekes infókat azért kaptunk a horrorsorozatról: a legfontosabb, hogy a kiadó felújítja a Resident Evil 4-et és a Code: Veronicát, illetve kiderült a Mercenaries 3D megjelenési dátuma is.