Minecraft Mobil, PC, PS3, PS4, Vita, X360, XBOXONE

Független fejlesztésű, rendkívüli népszerűségnek örvendő "homokozós" játék.

Brit toplista: újra első helyen a FIFA 23

Újra átvette a vezető helyet a FIFA 23 a brit dobozos játékeladási toplistán, erős számokat produkált a God of War: Ragnarök és a Nintendo címei is.

Brit toplista: nem talált kihívóra a God of War: Ragnarök

Minimális volt a mozgás a brit toplistán az év első hetében. Mivel nem akadtak ütősebb megjelenések, könnyedén vitte újra az aranyérmet a God of War: Ragnarök.

A NetEase felvásárolta a Skybox Labs stúdiót

A kanadai fejlesztőstúdióval bővül a kínai megavállalat amúgy is széles repertoárja. A Skybox továbbra is önállóan alkothat.

Brit toplisa: arannyal zárta az évet a God of War: Ragnarök

2022 utolsó hetében ismét nagy lendületet vett a God of War: Ragnarök. Kratos és Atreus káprázatos kalandja ismét felkerült a brit toplista dobogójának csúcsára.

Brit toplista: az év végén is menetel a FIFA 23

2022 utolsó előtti hetén is megállíthatatlan volt a FIFA 23 a briteknél, nem sok változás történt a toplista többi szereplőinek erőviszonyában sem.

Brit toplista: a FIFA 23 kerül a legtöbb karácsonyfa alá a szigetországban

Az EA videójáték-sorozata gyakran verekedi be magát az eladási listák első helyére, ráadásul a múlt héten valószínűleg tovább nőtt az érdeklődés a világbajnokság körüli felhajtás miatt.

Brit toplista: visszavette az elsőséget a God of War: Ragnarök

Nem talált legyőzőre a Santa Monica legújabb játéka a briteknél, a Nintendo játékeladásai pedig továbbra is szárnyalnak.

Ezt tudja az egyik leggépigényesebb Minecraft-mod

Érkezett egy vadonatúj videó a Minecraft Physics Mod Próról, melyen mindenki megcsodálhatja, hogy milyen látványra képes az egyik legrealisztikusabb Minecraft-mod.

Amerikai toplista: a Call of Duty: Modern Warfare II-é volt a hónap Amerikában

Az NPD Group közzétette az USA októberi játékeladási toplistáját, melyen a Call of Duty: Modern Warfare II nem talált legyőzőre. A hardverek között a Sony konzolja diadalmaskodott.

Brit toplista: nem talált legyőzőre a God of War: Ragnarök

Nem tudott versenyre kelni a Call of Duty: Modern Warfare II a God of War: Ragnarökkel, tarolt a briteknél a játék.