World of Tanks PC, PS4, X360, XBOXONE

Tankos multiplayer játék a történelem legismertebb harckocsijaival.

E3 2015: World of Tanks - júliusban Xbox One-ra is

Nem kell sokat várni, jövő hónap végén Xbox One-ra is megérkezik a World of Tanks. A megjelenés előtt két héttel egy nyílt bétateszt is lesz. A végleges játék ingyenes lesz, de Xbox Live Gold előfizetés kell hozzá.

Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

Április 1-jén egyetlen ökölszabály működik a játékiparban: ne jelents be semmit, mert úgysem fognak hinni neked, inkább rukkolj elő valamilyen marhasággal, hadd nevessen mindenki! Itt gyűjtjük a legjobb poénokat.

World of Tanks - Xbox One-ra is megjelenik

A Wargaming bejelentése szerint hamarosan Xbox One-on is megnyílnak a lánctalpas gépek előtt a hadszínterek, az Xbox 360-on nemrég egy éves születésnapját ünneplő World of Tanks ugyanis átköltözik a nagytestvérre is.

Hamarosan 8 bites lesz a World of Tanks

A Wargaming egészen furcsa játékmóddal jelentkezik hamarosan. A Winter Showdownban 8 bites köntösbe bújik a World of Tanks grafikája, de kapunk egy új pályát, három páncélost és 5v5-ös, illetve 10v10-es küzdelmeket is.

World of Tanks: Xbox 360 Edition megjelenés

A Wargaming.net harckocsis MMO-ja idén nyár végén lemezes változatban is megjelenik. Azoknak, akik leteszik érte a 20 dolláros árat, egy új tank, sok játékban költhető zseton és más finomságok ütik a markukat.

Dátumot kapott a World of Tanks: Blitz

Noha néhány országban már játszható egy ideje a World of Tanks: Blitz, hozzánk és gyakorlatilag mindenhová június végén érkezik meg a tankos játék mobilos kivetülése. A PC-sek addig egy VB-módnak örülhetnek.

World of Tanks - videón az új játékmódok

A Wargaming csapata elkötelezett a legsikeresebb játéka iránt, idén is egy csomó változással és újdonsággal szembesülhetnek a World of Tanks rajongói. Például a klánok erődítményeket védhetnek és támadhatnak meg.

Melyik free-to-play játékra költünk a legtöbbet?

Kis statisztika következik: a Superdata elemzése szerint átlagosan a World of Tanks-re költünk a legtöbbet a PC-s free-to-play játékok közül, utána a Team Fortress 2 és a Guild Wars 2 következik.

Miben változik a World of Tanks?

A Wargaming illetékesei elhintették, hogy a jövőben masszív fejlesztésekre számíthatnak a World of Tanks rajongói. Az első és legfontosabb változás a grafikát érinti, de finomodik a játékmechanika is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A Valentin-nap egy marhaság, de ha mégis meg szeretnénk lovagolni, akad majd egy-két olyan játék, ami aznap jelenik meg, és kiváló időtöltést nyújthat az ünnep apropóján...