World of Tanks PC, PS4, X360, XBOXONE

Tankos multiplayer játék a történelem legismertebb harckocsijaival.

Valami nagy dolog készül a Wargamingnél

A Wargaming állásajánlatai alapján újabb irodát nyit a stúdió, ezúttal az Egyesült Királyságban, egészen pontosan Guildfordban, ahol egy, az Unreal Engine-nel meghajtott, ingyenesen játszható MMO-játék fejlesztésén fognak dolgozni.

World of Tanks - ütős gyűjtői kiadást kap

A Wargaming tájékoztatása szerint hamarosan gyűjtői kiadás formájában is beszerezhető lesz a free-to-play World of Tanks. A Roll Out Collector's Editionből mindössze 5130 darab készül.

World of Tanks - megérkezett a focis játékmód

A 2018-as labdarúgó-világbajnokság alkalmából újabb, limitált ideig elérhető játékmód került a World of Tanksbe, mely a csatateret focipályává varázsolja, és a cél egymás megsemmisítése helyett a gólszerzés.

Új küldetésekkel bővül a World of Tanks

A mai napon új, alternatív történelemben játszódó single player hadjárattal bővül World of Tanks „Spoils of War” címen. A frissítés PlayStation 4, Xbox 360 és Xbox One platformokra érkezik.

World of Tanks - 160 millió regisztrált játékos

Mérföldkőnek számító frissítés kíséretében jelentette be a Wargaming, hogy az elképesztő népszerűségnek örvendő World of Tanks már több mint 160 millió regisztrált felhasználónál jár.

Vadiúj grafikus engine-t kap a World of Tanks

Tavasszal érkezik a World of Tanks következő nagyobb frissítése, név szerint az Update 1.0. A játékot egy teljesen új motorra írják át: ez a Wargaming nagy titokban fejlesztett Core engine-je, amibe már most belenézhetünk.

World of Tanks: War Stories bemutató

Egyjátékos móddal bővült a World of Tanks. A War Stories játékmód két kampányt tartalmaz, egyenként három-három közepes méretű küldetéssel, de ez csak a bemelegítés, még idén jön a folytatás!

GC 2017: World of Tanks - Xbox One X kipipálva!

Természetesen a Wargaming tankos multiplayer játéka sem hagyja parlagon az Xbox One X-et, a fejlesztők megígérték, hogy szebb látványnak és 4K felbontásnak örülhetnek a karosszék-parancsnokok idén novemberben.

Egyjátékos tartalommal bővül a World of Tanks

A jövő héten egyjátékos kampányt kapnak a World of Tanks konzolos változatai, amit a tervek szerint folyamatosan bővítenek majd újabb és újabb epizódokkal a fejlesztők. Alternatív történelem biztosítja a körítést.

Felemás képet mutat a PC-s játékpiac

Megérkezett a SuperData legfrissebb jelentése, melyből kiderül, hogyan változtak a digitális játékok eladásai tavaly május óta. Habár a bevétel nőtt, a "prémum játékokból" kevesebb pénz csordogál, mint egy éve.