World of Tanks PC, PS4, X360, XBOXONE

Tankos multiplayer játék a történelem legismertebb harckocsijaival.

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Miután idén vasárnapra esett április első napja, ez észrevehetően rányomta a bélyegét a fejlesztők és kiadók tréfáinak mennyiségére is, úgy kellett összekaparnunk néhány viccesebb próbálkozást, hogy megoszthassuk Veletek. Persze a legnagyobbakban most sem csalódtunk, nézzétek csak!

Már 18 millióan regisztráltak a World of Tanksre

A Wargaming.net örömmel jelentette be, hogy tankos MMO-ja immáron 18 millió regisztrációval büszkélkedhet - persze ez nem jelenti azt, hogy ugyancsak 18 millió játékosa van. Szó sincs arról, hogy ugyanennyi aktív játékos harcol a szervereken, de a közösség vitathatatlanul hatalmas.

Ötmillió felhasználónál jár a World of Tanks

A Wargaming.net örömmel jelentette be, hogy a World of Tanks MMO-juk elérte az ötmillió regisztrált felhasználót, így a harckocsis ütközetekre kihegyezett online játékuk abszolút sikeresnek mondható. Főleg Kelet--Európában népszerű a produktum, innen származik a játékosok több, mint ötöde.

World of Tanks teszt

A harckocsik létrejöttét az első világháború jellege szülte: a megmerevedett, erősen védett frontvonalakon szükség volt egy igazán ütőképes eszközre. Ez volt a tank, majd évekkel később, Hitler már a háború tetemes hányadát képzelte el a páncélosokra támaszkodva. Most már online bárki megvívhatja a maga kurszki csatáját.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések. Múlt héten nagyon szűkös volt a felhozatal, a mostani már nem annyira: a jó hír, hogy ezúttal össze lehet futni nagyobb címekkel is, a rossz viszont az, hogy ezen nevek játékos kivetülései bizonyítottan pocsékra szoktak sikerülni. Azért vessünk rájuk egy pillantást!