World of Tanks PC, PS4, X360, XBOXONE

Tankos multiplayer játék a történelem legismertebb harckocsijaival.

Április elseje - a legjobb átverések egy helyen

Bolondok napján a videojátékipar is megőrül egy kicsit, és egészen elképesztő (kamu)bejelentéseket kapunk. Ms. Pac-Man a Google Mapsben, tankháború a Marson - összeállításunk alaposan próbára teheti az olvasók rekeszizmát.

Film- és játéktrailerek a Super Bowlról

Ha Super Bowl, akkor reklámok és előzetesek: lássuk, idén mely filmek és játékok esetében vállalták be a készítőik az ötmillió dolláros kiadást a fél perc hírnévért cserébe! Főleg mozifronton erős az összeállítás.

A World of Tankset is utolérte a fociőrület

A foci-EB apropóján alkalmi játékmódot kap a World of Tanks, amiben harckocsikkal kell vérre menő futballmérkőzéseket vívnunk. Természetesen bajnokság is lesz, ahol a legjobb négy csapatot jutalmazzák majd.

Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

Április elseje maga az aknamező az egyszeri játékosnak, ha nem figyel oda, könnyen belefuthat valamilyen vicces(nek szánt) kamuhírbe. Szokásunkhoz híven egyetlen összeállításban szemezgetünk a legjobb poénokból.

E3 2016: Gyarapodott a hiányzók névsora

Az Electronic Arts és az Activision után újabb két cég jelentette be, hogy nem lesz ott az idei E3-on. Ők persze kevesebb embernek fognak hiányozni, de ez a rajongókat valószínűleg nem vigasztalja.

Három PS4-játék is dátumot kapott

Még sűrűbb lett a január és a február, a Not a Hero, a Crypt of the NecroDancer és a World of Tanks PlayStation-változatai is a következő három hétben válnak majd letölthetővé.

Kezdetét vette a World of Tanks PS4-es bétája is

A mai napon már a PlayStation 4-tulajok is belekóstolhatnak a második világháborús tankcsatákba. A World of Tanks nyílt bétáját a hétvégén tartják majd - ezt azért nem árt tudni.

World of Tanks - megvan a PS4-es nyílt béta dátuma

Alakul a World of Tanks PS4-es verziója, a nyílt bétateszt december elején veszi kezdetét és három napig tart. A próbalehetőségen minden PS Plus-előfizető részt vehet, még csak regisztrálniuk sem kell rá.

E hónapban is versenynapokat tart a Real Gamers

November végén lesz a Real Gamers versenysorozat következő állomása Kecskeméten. A helyszínen próbára teheted tudásodat a League of Legendsben, a World of Tanksben, a Mortal Kombatban és a FIFA 16-ban.

PlayStation 4-re is jön a World of Tanks

A PC-s és xboxos megjelenés után PlayStation 4-re is megjelenik a World of Tanks. A Wargaming.net free-to-play tankjátéka 30 fős összecsapásokat és több mint 350 tankot ígér.