World of Tanks PC, PS4, X360, XBOXONE

Tankos multiplayer játék a történelem legismertebb harckocsijaival.

Dátumot kapott az xboxos World of Tanks

Alig kell néhányat aludniuk, és az Xbox 360-as játékosok is belevethetik magukat a Wargaming közkedvelt MMO-jába, a World of Tanksbe. A játék természetesen konzolon is free-to-play marad.

Íme, a Golden Joystick Awards 2013 győztesei

Pénteken tartották meg a harmincegyedik Golden Joystick Awards díjátadót, ahol a játékosok dönthettek különböző kategóriákban arról, hogy melyek legyenek az elmúlt év legjobb játékai.

E3 2013: World of Tanks - demó a silvereseknek is

A Wargaming.net bejelentette, hogy Gold tagság nélkül is kipróbálhatjuk a World of Tanks trial verzióját, azaz elég ahhoz egy szimpla Silver tagság is, hogy eldöntsük, kell-e nekünk a teljes tankos móka.

E3 2013: Videón az xboxos World of Tanks

Bemutatkozott hát a Wargaming első konzolos (és az egykor Day 1 Studios néven ismert Wargaming West első) projektje, ami a World of Tanks Xbox 360-as változata lesz. A bétateszt a hétvégén indul.

E3 2013: Xbox 360-ra is jön a World of Tanks

A Wargaming.net chicagói stúdiója készíti a PC-n már sikert sikerre halmozó World of Tanks Xbox 360-as verzióját. Az MMO free-to-play lesz, s minden benne lesz, ami az eredeti verzióban is.

E3 2013: Jön a konzolos Wargaming-játék is

Mint tudjuk, a World of Tanks fejlesztői megvették a F.E.A.R. 3 készítőit, az azóta Wargaming West néven működő csapat pedig már dolgozik az új játékán, ami nem mellesleg a Wargaming első konzolos címe lesz.

World of Tanks-játékosok, cseréljetek jelszót!

A Wargaming még pénteken jelentette be, hogy hackertámadás érte az adatbázisait, amiért a World of Tanks játékosainak azonnali jelszócserét javasol. A pénzügyi adatok biztonságban vannak az ígéretek szerint.

Felvásárolták a Gas Powered Gamest

Megannyi hercehurca után megmenekült a Gas Powered Games, igaz, nem feltétlenül úgy, ahogy azt a legtöbben várták: a World of Tanks fejlesztői vásárolták fel Chris Taylort és csapatát.

Megvette a F.E.A.R. 3-csapatot a Wargaming.net

A World of Tanks készítői bejelentették, hogy felvásárolták a F.E.A.R. harmadik részét is tető alá hozó Day 1 Studiost: a csapat egy be nem jelentett konzoljátékon dolgozik, nem lenne meglepő, ha az is free-to-play lenne.

A Skyrim az év legjobb játéka

Legalábbis a Golden Joystick Awardson. Furcsának tűnhet az időzítés, de a játékos ceremóniát évről-évre ilyenkor, az őszi szezon kellős közepén rendezik meg, így könnyen lehet, hogy az idei év legjobb játékai éppen a tavalyiak, és az ideiek pedig a jövő évi legjobbak. Vagyis értitek...