Oddworld: Munch's Oddysee PS3

Klasszikus Oddword-játék, amely hamarosan remake-et kap PlayStation 3-ra.
1617346800

Nintendo Switchre tart az Oddworld Collection

A Microids nemrég közölte a jó hírt, hogy május végén megjelenik az Oddworld Collection Switchre, ami magába foglalja majd az Oddworld: New ‘n’ Tasty!, az Oddworld: Munch’s Oddysee és a Oddworld: Stranger’s Wrath játékokat.
1589176800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a hétfőn is összeállítottuk nektek a hét játékmegjelenéseit összegző listánkat: habár premierekből nem lesz hiány, a nagyobb címeket még ezúttal is szűkmarkúan mérik a kiadók és a fejlesztők.
1588237200

Switchre tart az Oddworld: Munch's Oddysee

Újabb platformra látogat el a Oddworld: Munch's Oddysee, ezúttal a Nintendo konzolján teszi tiszteletét. Abe 3D-s kalandját így hamarosan a mobilok mellett Switchen is élvezhetjük útközben.
1418799960

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kissé megkésve, de összeraktuk nektek a hét játékmegjelenéseiről és filmpremierjeiről szóló listánkat. Habár túl nagy meglepetésekre nem érdemes számítani, egy-két érdekesség azért akad a napokban is.
1358694000

Min dolgozzanak az Oddworld fejlesztői?

Érdekes szavazás került ki az Oddworld weboldalára, amiben a sorozat fejlesztői azt kérdezik a rajongóktól, hogy min dolgozzanak az Oddworld: Abe's Oddysee New ‘n' Tasty befejezése után.
1307446973

E3 2011: Bemutatták a legújabb Vita-játékokat

Ahogy arról már beszámoltunk, a Sony legújabb kézikonzolja PlayStation Vita néven kerül majd forgalomba az idei év végén, ráadásul viszonylag megfizethető áron. Minden látványos fícsör ellenére, a lényeg mégis a játékokon lesz: a Sony szerint 80 játék készül a Vita-ra, ezek közül többet be is mutatott.
1304083732

Két új Oddworld-játék jön a Just Add Watertől

Miután megállapodott az Oddworld Inhabitants csapatával, a Just Add Water megígérte, hogy egy rakás Oddworld-játékkal fogja elkényeztetni a rajongókat. Az ígéret szép szó, a JAW pedig meg is tartotta a szavát; igaz, a most bejelentett játékok annyira nem is újak.