Call of Duty: Modern Warfare 3 , DS, PC, PS3, X360

A világ legnépszerűbb FPS-sorozata az Infinity Ward körüli botrányok után is visszatér. A játékhoz egy raklapnyi DLC érhető el.
1336640429

A vártnál jobb eredményekkel zárt az Activision

Megosztotta a nagyközönséggel a negyedéves pénzügyi eredményeit az Activison-Blizzard. Bobby Kotick csapata a várnál jobb teljesítményt mutatott fel, igaz a nyereség kevesebb, mint a tavalyi év azonos szakaszában. A Call of Duty 40 milliós felhasználói bázissal büszkélkedhet.
1336395604

Black Ops 2 - korántsem biztos az eladási rekord?

Az elmúlt néhány évben minden Call of Duty rendre új eladási rekordot állított fel. Vajon a Black Ops 2-re idén többen lesznek kíváncsiak, mint tavaly a Modern Warfare 3-ra? Meddig tartható fenn a tendencia? Az elemzők szerint megtörhet a növekedés az idei epizód kapcsán.
1335790800

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Az élen nyitott itthon az Xbox 360-as The Witcher 2: Assassins of Kings, s bár a játék PC-s változata eddig is a húsosfazék környékén maradt, a konzolos bővített kiadás megjelenése után azonnal az élre repült a cím. A dobogó második fokán a Kinect Star Wars áll, őt a Battlefield 3 követi.
1335006000

Videó egy másik törölt Call of Duty-projektből

Újabb törölt Call of Duty-projektről olvasni mostanság, a Vicarious Visions egy volt fejlesztője szivárogtatott ki némi látnivalót az anyagról. Bár a munkálatokat lelőtte az Activision, mi mindenképpen ránéztünk volna a játékra, elvégre az a hírek szerint nem FPS volt, hanem taktikai akciózást ígért.
1334656800

Megtörni látszik a Call of Duty menetelése

A Call of Duty még mindig a legnépszerűbb videojátékos sorozat a világon, évről-évre bámulatos mennyiséget passzolnak el az új epizódokból, azonban az elemzők szerint a csúcsot elérte a széria: a Modern Warfare 3-ból már nem adtak el annyi példányt, mint a Black Opsból.
1334563200

Élen nyitott itthon a Kinect Star Wars

Jól sikerült a Kinect Star Wars rajtja Magyarországon is, a játék kapásból az élen nyitott a legfrissebb játékeladási toplistán. Hiába: a Microsoft által előretolt anyag minden infantilis ötlet ellenére az egyik, ha nem a leginkább várt program a mozgásérzékelős kamerához.
1334242800

Újra perelik az Activision Blizzardot

Amikor valami kiemelkedően sikeres, általában sokak szemét szúrja. De akadnak olyanok is, akikben ez a szúrás bizonyos gondolati folyamatokat indít el, melynek végén oda jutnak, hogy ők is szeretnének részesülni a sikerből. Mégpedig komoly mennyiségű zöldhasú formájában.
1332838800

Robert Bowling elhagyja az Infinity Wardot

Szomorú nap ez a Call of Duty-rajongók számára, hiszen a sorozat egyik arca hagyja el a céget, aki éveken keresztül nyíltan, barátságosan kommunikált a fanokkal. Robert Bowling nem indokolta meg a döntését, de teljesen elhagyja az Activisiont és a CoD-franchise-t.
1332745200

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Befutott a legfrissebb játékeladási toplista, az élen még mindig a Mass Effect nemrég megjelent harmadik része áll, egyébként pedig nem kell sok meglepetéssel számolnunk, hacsak azt nem vesszük, hogy a legjobb tízben háromszor is képviselteti magát az Assassin's Creed.
1332686893

Call of Duty ELITE bemutató

Még a Black Ops megjelenése előtt felröppentek a rémhírek, miszerint mindenki kedvenc Bobbyja – nem a dallasos – fizetőssé szeretné tenni a jelenlegi konzolgeneráció legsikeresebb multis élményét, a Call of Dutyt. Akkor még nem lehetett pontosan tudni, hogy ezt milyen formában és egyáltalán milyen alapon képesek megtenni velünk. Most már szerencsére tudjuk.