Call of Duty: Modern Warfare 3 , DS, PC, PS3, X360

A világ legnépszerűbb FPS-sorozata az Infinity Ward körüli botrányok után is visszatér. A játékhoz egy raklapnyi DLC érhető el.
1339080253

Activision-Blizzard részesedést adna el a Vivendi

Az Activision-Blizzard többségi tulajdonosa, a francia Vivendi újabb adag részvényt adna el a holdingcégből, vetették fel egy felsővezetőknek tartott összejövetelen. Azt egyelőre nem tudni, hogy a Vivendo mindent el akar-e adni, vagy csak tovább csökkentené a részesedését.
1338728400

Élen nyitott itthon az új Ghost Recon

Bár hétfőn szoktunk jelentkezni a heti toplistával, az E3 miatt kivételt teszünk, letudjuk a kötelező rovatot már most, hogy holnap ismét a kiállításra koncentrálhassunk. A legutóbbi játékeladási listát a Ghost Recon: Future Soldier vezeti, a játék remekül szerepelt a magyar játékosoknál.
1338278415

Már nextgen játékon dolgozik az Infinity Ward

A jövőbe tartanak a Call of Duty fejlesztői - tudtuk meg a stúdió legfrissebb állásajánlatai között csemegézve. A srácok egy izgalmas, eddig még be nem jelentett címen dolgoznak, mely a következő generációs konzolokra lát napvilágot. Készül a nextgen háborús FPS?
1338206423

Szép bónuszokat kaptak az ex-Infinity Wardosok

Javában zajlik Jason West és Vince Zampella által indított per az Activision ellen, ahol az Infinity Ward egykori alapítói kifizetetlen bónuszok után sírnak a bíróságon. Nos, a nemrég kitudódott részletek szerint az Activision már korábban is szép prémiumot fizetett a srácoknak.
1337710898

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Több nagy címmel is gazdagodunk a héten, ráadásul ha minden igaz, lehetőségünk is lesz velük játszani, mert az időjárás nem ígér túl sok jót a következő néhány napra. A játékkiadók a legjobb időjósok, érkezik az új Ghost Recon, a legutóbbi DiRT és a Dragon's Dogma is.
1337585107

Az élen nyitott itthon a Diablo III

Valószínűleg egy percig sem gondolta senki, hogy a Diablo III nem arat fényes sikert itthon, a játék jött, látott és tarolt, azonnal a játékeladási toplista élén nyitott, miközben a múltkori első helyezettünk, a TERA egy huszárvágással sereghajtóvá vált. Ő zúgott a legnagyobbat a héten.
1337252400

Peren kívül állapodott meg az EA és az Activision

Épp a minap számoltunk be arról, hogy az Activision ügyvédje halasztást kért a két cég között folyó perben, erre ma már arról számolhatunk be, hogy végülis bíróságon kívül állapodtak meg. Az alku részletei egyelőre nem nyilvánosan, de az Activision valószínűleg még így sem ússza meg a bíróságot.
1337157000

Halasztást kért az Activision az Infinity Ward-perben

Elméletileg a héten kezdődtek volna el végre a meghallgatások az Activision/Infinity Ward versus kirúgott Infinity Ward-alapítók perében, ám az Activision halasztást kért - igaz, csak egy hetet, és ez szerintük összességében egy rövidebb ügymenetet fog eredményezni.
1337085000

A TERA vezeti a hazai játékeladási toplistát

A TERA jött, látott és letarolta a hazai játékeladási toplistát, olyan neveket utasított a háta mögé, mint a Battlefield harmadik része vagy a World of Warcraft előrendelői kártya. Valószínűleg nem kell különösebben ragozni, hogy ez csak keveseknek sikerül, hiszen a többi dobogósnak szinte bérelt helye van a toplistán...
1336827653

Modern Warfare 3 - képeken és videón az új DLC

Tíz nap múlva jelenik meg a Call of Duty: Modern Warfare 3 Content Collection 2, mely az új térképek és Spec Ops küldetések mellett egy friss játékmódot is kínál, a Face Off néven. Utóbbi elsősorban kisebb ütközeteket kínál néhány fő részvételével. Egy raklap látnivalóval szolgálhatunk a DLC-ből