Final Fantasy XI: Ultimate Collection Abyssea Edition PC

A Final Fantasy XI legújabb gyűjtői kiadása nem csak az alapjátékot, de összes kiegészítőt is tartalmazza.
1459519227

14 évet élt a konzolos Final Fantasy XI

Tegnap lezárult egy korszak: a Square Enix leállította a PS2-es és Xbox 360-as Final Fantasy XI szervereit. Aki viszont ragaszkodik az MMO-hoz, a PC-s verzióra még átnyergelhet, hiszen azt továbbra is támogatják.
1383656400

Saját felhőt épít a Square Enix

A Square Enix is beszáll az össznépi cloud gaming-buliba, a cég viszont nem az OnLive- és a Gaikai-féle modellt erőltetné, inkább afféle támogató szerepet szánna a technológiának.
1340801301

Nem tenne jót a Final Fantasy VII remake

A Square Enix szerint jelen pillanatban többet ártana a Final Fantasy sorozatnak a Final Fantasy VII felújított változata, mint használna. A japán kiadó-fejlesztőcég egészen addig nem akarja újra elővenni a klasszikus epizódot, míg nem rukkolnak elő egy olyan résszel, ami lepipálja azt.
1306407600

Újabb MMORPG-n dolgozik a Square Enix

A Square Enix vezérigazgatója a Final Fantasy XIV Online után (ellenére?) még több MMORPG-t szeretne, a jövőben két-három MMO-t akar párhuzamosan futtatni, mert így stabil bevételt tudna teremteni. Ami azt illeti erre szükség is van: a tavalyi pénzügyi évben a vártnál is rosszabbul teljesített a cég.
1305545400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten legalább három tonna DLC jelenik majd meg, és a szerepjáték-rajongók is kifejezetten jó napoknak néznek elébe. Persze mindettől függetlenül az abszolút sikervárományos cím az L.A. Noire lesz, amelyhez ráadásul két DLC is elérhetővé válik közvetlenül a játék boltokba kerülése után.