Silent Hill: Book of Memories Vita

Vitán is exkluzív részt kap a Silent Hill, a játék olyan pillanatokat mutat be, amit még nem láttunk a sorozat korábbi epizódjaiban.
1350504119

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Némileg megkésve, de összeraktuk a heti játékmegjelenések és filmpremierek listáját, lássuk, milyen játékokkal futhatunk össze a boltok polcain a következő napokban, és milyen alkotások közül válogathatunk, ha mozizásra vagy DVD-zésre szánjuk el magunkat!
1348826400

Traileren a Silent Hill: Book of Memories

Szűk három hét van hátra a kizárólag PlayStation Vitára készülő Silent Hill boltokba kerüléséig, a Konami ennek apropóján vágott bele a játék hájpolásába. A mostani trailer nem túl hosszú, de remekül összefoglalja, hogy mire számíthatunk a Book of Memories végigjátszása során.
1346691600

Hétfő esti galériafrissítés

Összeszedtük az elmúlt hét legfontosabb screenshotjait, igyekeztünk olyan címeket gyűjteni, amik érdekelhetnek benneteket! A mostani összeállításban olyan címek kaptak helyet többek között, mint az Aliens, a Castlevania, az Epic Mickey 2, az F1 2012, a Halo 4, a Metal Gear Rising és a WRC 3.
1345189021

GC 2012: A második galériafrissítés

Befutott a második adag screenshot, ráadásul ez az összeállítás még bőségesebb, mint az előző. A felhozatalban van Assassin's Creed III, Deadpool, F1 2012, Far Cry 3, Injustice, Metal Gear Rising, SimCity, World of Warcraft: Mists of Pandaria és ZombiU is többek között - szemezgessetek bátran!
1343466034

Itt a Silent Hill: Revelations 3D előzetese

Október végén kerül a mozikba a Silent Hill: Revelations 3D. A viszonylag jól sikerült első rész után tényleg van okunk pezsgőt bontani, hiszen befutott az előzetes is. A Silent Hill 3 játék rajongóinak kedves lehet a főszereplő kiléte - ő ugyanis Heather Mason. Tisztességes adaptáció?
1339482797

Traileren a Silent Hill: Book of Memories

Rövid trailer érkezett a PlayStation Vitára megjelenő Silent Hill: Book of Memoriesból. Bár az előzetes nincs egy perc hosszú, kedvcsinálónak tökéletesen megteszi, annál is inkább, mert néhány pillanat erejéig az eddigi Silent Hillektől gyökeresen eltérő játékmenet is bemutatkozik benne.
1334845833

Halloweenkor jön az új Silent Hill-mozifilm

Lassan révbe ér a Silent Hill-mozifilm évek óta parkolópályán leledző második része. A forgalmazó Open Road Films bejelentette, hogy idén október 31-én kerül vászonra a Silent Hill: Revelation 3D, a rendezést Michael J. Basset végzi, aki A vadászt és a Solomon Kane-t is nyélbe ütötte.
1332778981

Késik a Silent Hill: Book of Memories

Mégsem jelenik meg márciusban a PlayStation Vita-exkluzív Silent Hill: Book of Memories. Egyelőre nem tudni, hogy miért és meddig csúszik a játék boltokba kerülése, de a játéküzletek által megszellőztetett késést mostanra a programot kiadó Konami is megerősítette. Nincs mit tenni, türelemmel várunk.
1326474000

Silent Hill-dátumok megerősítve

Idén, hosszú kihagyás után, újra Silent Hill-lázban éghet a világ - annyi játékot kapunk a címből, hogy a fanatikusok egy ideig biztos jól fognak lakni. Hosszú bizonytalanság után ráadásul most már a fix megjelenési dátumokat is tudjuk, hála a Konaminak.
1322229600

Képeken a Silent Hill: Book of Memories

Jó hír vagy sem, a Resident Evilhöz hasonlóan a Silent Hillt is más irányba vinnék el a fejlesztők. A Capcom után a Konami is bevallottan az akcióra koncentrál inkább, a borzongás helyett kapunk pörgős kooperatív módot és felülnézetet - hét új kép érkezett a Vita-exkluzív játékról.