Halloweenkor jön az új Silent Hill-mozifilm

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 19.
  • Cooltúra
Link másolása
Lassan révbe ér a Silent Hill-mozifilm évek óta parkolópályán leledző második része. A forgalmazó Open Road Films bejelentette, hogy idén október 31-én kerül vászonra a Silent Hill: Revelation 3D, a rendezést Michael J. Basset végzi, aki A vadászt és a Solomon Kane-t is nyélbe ütötte.

Megannyi hányattatás után idén októberben jelentkezik a Konami horrorsorozatának második filmes kivetülése. A 2006-os mozi folytatásában visszatér az örökké szakállas és komor tekintetű Sean "Boromir, Ed Stark" Bean és Deborah Kara Unger (The Game, The Samaritan), valamint Radha Mitchell (Man On Fire, The Crazies) is.

A Silent Hill: Revelation 3D új belépői lesz Adelaide Clemens (X-Men Origins) Heather Mason szerepében, illetve Kit Harington (Game Of Thrones), Carrie-Anne Moss (The Matrix) és Malcolm McDowell (A Clockwork Orange) is.

Akinek az előző rész tetszett, megnyugodhat, elvégre ugyanaz a stáb a folytatás mögött is, illetve ők hozták össze az első - mindmáig legjobb - Resident Evil-filmet. A pszichológiai mondanivaló remélhetőleg sokkal jobban előtérbe kerül, mint legutóbb, s nemcsak a látványos térhatásra mennek rá, mint oly sokan a szakmában.

A hazai premierről még nincs hír - reméljük, nem tér el nagyon a tengerentúli starttól.

24.
24.
zoenn
A képen fojeszt láthatjuk, miután két hónapja nem ment borbélyhoz.
17.
17.
altF4
Sean Bean majd egy pallossal levágja piramisfejet. Az első rész tetszett, szóval ha rágyúrnak a hangulatra, akkor biztos jó film lesz ez is.
14.
14.
giga321
Nemzet aranyában nem halt meg azt hiszem.
13.
13.
azureknight0715
Ha jól tom eddig az volt a probléma hogy az elöző rész írója nem akarta folytatni a történetet. Valaki tudja hogy most mi történt? Valaki mást bíztak meg vele?
12.
12.
p3ti
1etlen olyan film amit játékból csináltak és tetszik :) Már rég óta várom hogy be jelentség a fojtatást !
10.
10.
azureknight0715
Ez az egy játék ami mondható hogy élethűen ábrázolták a film beli elemeket a játékbeli elemekkel, illetve sztorival. Máig egyik legjobb a silent hill filmadaptáció ami méltóan megőrzi a nevet, nem úgy mint például egy resident evil.
5.
5.
alexcargooo
#3: szerencsétlen szinte minden filmben meghal>
3.
3.
Gariss
Kiváncsi leszek Sean Bean a film melyik felében fog meghalni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...