Silent Hill: HD Collection PS3, X360

HD Sillent Hill-gyűjtemény, amely a második és a harmadik részt tartalmazza egyetlen csomagban.
1332612000

Silent Hill HD - nem elégedett az eredeti fejlesztő

Viszonylag ritka, hogy az eredeti játékok készítői rosszallóan nyilatkozzanak klasszikusaik HD-remake-jéről, általában csak örülnek, hogy amit egyszer megalkottak, az most tovább él az újgenerációs konzolokon. A Silent Hill eredeti művészeti vezetője azonban kifejezetten elégedetlen.
1332592421

Silent Hill: HD Collection teszt

Március elején jelent meg a Downpour, lassan boltokba kerül a Vitára készített Book of Memories, most pedig egy újabb Silent Hillt tarthatunk a kezünkben. Az HD Collection a második és harmadik epizódban történt eseményeket éleszti fel, modern, takaros köntösbe bújtatva azokat.
1332327649

Silent Hill HD Collection - trailer a megjelenés mellé

A Silent Hill-fanok végre kifogástalan minőségben élvezhetik a Konami túlélőhorrorjának klasszikus második és harmadik részét, a héten lát napvilágot ugyanis a HD-gyűjtemény. A launch trailer hűen visszaadja azokat a pillanatokat, melyre még mindig borsódzó háttal emlékezünk.
1332162000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten főleg az asztali konzolok tulajdonosai örülhetnek, PlayStation 3-on és Xbox 360-on egy rakás érdekes cím teszi majd tiszteletét a következő napokban, miközben a többi platformon nem nagyon érkezik fajsúlyos anyag egy-két el nem hanyagolható kivételt leszámítva.
1326474000

Silent Hill-dátumok megerősítve

Idén, hosszú kihagyás után, újra Silent Hill-lázban éghet a világ - annyi játékot kapunk a címből, hogy a fanatikusok egy ideig biztos jól fognak lakni. Hosszú bizonytalanság után ráadásul most már a fix megjelenési dátumokat is tudjuk, hála a Konaminak.
1320321659

Három Silent Hill-játék jelenik meg 2012 elején

A Konamiról tudjuk, hogy tényleg nem viccel, ha Silent Hill-játékokról van szó, hiszen nem kevesebb, mint három epizódot ad majd ki szorosan egymás után 2012 első negyedévében. Az biztos, hogy a rajongók kiheverhetik a hosszas várakozást: nosztalgiázhatnak és tolhatják az új epizódot is.
1307080800

E3 2011: Silent Hill - két bejelentés, egy késés

A Konami az éjszaka folyamán tartotta meg az E3 előtti konferenciáját, ahol idő előtt ellőtte az összes meglepetését a kiállításra. A Silent Hill kapcsán három érdekes infót kaptunk: érkezik egy HD-gyűjtemény, lesz NGP-s epizód, és késik egy keveset a Silent Hill: Downpour.