Star Trek: The Video Game PC, PS3, X360

Kooperatív alapú Star Trek-játék az új mozifilm kapcsán, ahol a játékosok először irányíthatják Kirk kapitányt és Spock parancsnokot.
1366470057

Star Trek - így készült a történet

Alacsonyan szállnak a Star Trek: The Video Game fejlesztői diskurzusai, az autentikus hangzást bemutató videó után most a sztori megalkotásáról beszélnek a Digital Extremes munkatársai. Jövő héten megjelenés!
1366358400

Star Trek - az autentikus hangzásért

A Star Trek: The Video Game készítői nem spóroltak a hangzáson, a játék zenéje és szinkronja is azok segítségével készült, akik közreműködtek a film munkálataiban, vagy éppen szerepeltek a moziban.
1364652051

Star Trek - Shatner és a gorn összecsap

Mókás élőszereplős trailer érkezett a Star Trek. The Video Game-ről. A legelső Kirk kapitány, William Shatner és a gumijelmezes gorn párnacsatáját csodálhatjuk meg, avagy kiderül, hová fajul egy békés videojátékozás.
1363856418

Star Trek - a gornok színre lépnek

Vadonatúj "így készült" videóval jelentkezett a Digital Extremes. Ezúttal a gornok mítoszával és rejtélyeivel ismerkedhetünk meg, elvégre a gyíkemberek helyet kapnak a Star Trek: The Video Game-ben is.
1362067200

Képeken az új Star Trek-játék

Nem tudom, hogy mire számítsak az új Star Trek-játék kapcsán, de hát van benne Kirk, Spock, meg Kirk és Spock együtt, szóval annyira rossz csak nem lehet. Egy csokor képet tudunk belőle mutatni.
1361005232

Star Trek - kulisszatitkok a kooperatív módról

A Namco Bandai felnyitja a szemünket, és megmutatja, hogy mi fán terem a kooperatív mód a Star Trek: The Game-ben. A két főszereplő ádáz harcot vív az ellenséggel, hús-vér játékosokkal az élmény hatványozott.
1360674059

Traileren a Star Trek: The Game

A Star Trek-fanok már jól tudják, hogy májusban landol a mozikban J.J. Abrams új agyszüleménye, de előtte még vár ránk a film alapján készül videojáték is. Ha eddig kevesellted az előzeteseket, most örülhetsz.
1356076835

Megvan az új Star Trek-játék dátuma

A tavasszal érkező új Star Trek-mozifilm mellé természetesen videojáték is dukál majd. Az adaptációt a Namco Bandai adja ki, míg a fejlesztésért a Digital Extremes felel. Még jó is kisülhet belőle. Kíváncsi vagy a borítójára?
1345102043

GC 2012: Az első galériafrissítés

Irgalmatlanul sok screenshot érkezik a Gamescomról, folyamatosan dolgozzuk fel őket, de még mindig nem látunk a végére. A kiállítás első galériafrissítése következik most, benne olyan anyagokkal, mint az Army of Two, a Call of Duty, a Crysis, a God of War, a Star Trek és a The Last of Us.
1344941646

GC 2012: Mozog a Star Trek: The Game is

A jövő év elején érkezik a legújabb Star Trek játék, ami kooperatív móddal, pörgős akcióval és hangulattal, valamint eredeti szinkronhangokkal várja a következő mozira váró rajongókat. A Gamescom alkalmából új előzetes ütötte a markunkat, ez egy percen keresztül mutatja be, mire számíthatunk a címtől.