Star Trek: The Video Game PC, PS3, X360

Kooperatív alapú Star Trek-játék az új mozifilm kapcsán, ahol a játékosok először irányíthatják Kirk kapitányt és Spock parancsnokot.
1339145400

E3 2012: Az ötödik galériafrissítés

A kiállítás hivatalosan véget ért, de még mindig záporoznak az új anyagok. Most éppen egy raklapnyi képet és screenshotot töltöttünk fel a galériába, lesz a felhozatalban Batman, kinectes Dragon Ball Z, Epic Mickey, Mario, Gyűrűk Ura és az idei Pro Evolution Soccerről is láthattok ezt-azt.
1334673042

Képek és trailer a Star Trek: The Game-ből

Jövőre újabb Star Trek-film lát napvilágot a vásznakon, s természetesen a játékadaptáció sem maradhat el. A Namco és a Digital Extremes jóvoltából mi is átélhetjük Kirk és Spock újabb kalandját, ami az IGN birtokába került képlopatok és előzetes alapján nem is néz ki rosszul.
1329145254

A Namco is besegít az új Star Trek kiadásánál

Nem túl sokat hallottunk az új Star Trek-játék felől, mióta a tavalyi E3-on bejelentették, ami tulajdonképpen nem csoda, hiszen a megjelenésre durván egy évet kell még várni. A legfrissebb hír a projekttel kapcsolatban, hogy a kiadásában a Namco Bandai is közreműködik.
1307547956

E3 2011: Star Trek gameplay jelenetek, részletek

Adósok vagyunk egy Star Trek trailerrel, amit még a Sony konferencián vetítettek le. Nem ma volt, tudjuk, de azért mégsem mehetünk el mellette, mert egyfelől látni kell, másrészt valakinek biztos könnyebb lesz itt megnézni az anyagot, mint végigülni az egyébként sem túl izgalmas sajtótájékoztató felvételét.
1307436420

E3 2011: Sony sajtókonferencia - LIVEBLOG

A Sony ugyan gigászi showt tartott, ebből a lényegi rész jóval kevesebbet tett ki. A japánok legnagyobb szenzációja minden bizonnyal az NGP volt: az új konzolról kiderült, hogy a végleges neve PlayStation Vita lesz, és már idén meg fog jelenni, 250-300 eurós áron. Liveblog összefoglaló, itt.
1307118600

Kooperatív alapú Star Trek-játék készül

Hivatalosan még el sem indult az E3, de meteorok módjára csapódnak be a nagyobbnál nagyobb hírek. Most például derült égből jött a bejelentés, hogy az újraindított Star Trek-univerzum alapjára készül egy kooperatív alapú akciójáték a Digital Extremes fejlesztésében, Kirk és Spock főszereplésével.