Burnout Crash! PS3, X360

Nem hétköznapi formában tér vissza a Burnout: itt a Crash, amely egy felülnézetes arcade verseny lesz.

A Criterion szívesen készítene újra Burnoutot

Pár napon belül kigurul a Criterion garázsából a Need for Speed: Unbound. Habár a stúdió ezzel újra átvette a franchise feletti gyámságot, szívesen visszatérnének a Burnout-sorozathoz is.

Burnout - ne számítsunk HD-feldolgozásokra

A Criterion Twitteren feltett rajongói kérdésekre válaszolva erősítette meg, hogy biztosan nem lesz Burnout HD-kollekció. A csapat továbblépett, és már a tavalyi E3-on bejelentett játékukon dolgoznak.

Több mobiljátékának is búcsút intett az EA

A hónap elején több mobiljátékának is búcsút intett az EA, az érintett címeket már nem lehet megvásárolni a különböző alkalmazásboltokban. A listán több klasszikus cím is szerepel.

Leléptek a Criterion Games alapítói

Miután a Criterion Games átpasszolta a NFS-frencsájzt a Ghost Gamesnek, a fejlesztők váltig állították, hogy nincs baj, végre új projektekre koncentrálhatnak. Lehet, mégsem ilyen rózsás a helyzet: már az alapítók is távoztak.

Visszatér a Burnout, mondja a Criterion

A Need for Speed: Most Wanted fejlesztői nem tettek le arról, hogy a jövőben újabb Burnout-játékot készítsenek, hiszen rengeteg ötletük van talonban, amiket mindenképpen meg szeretnének valósítani. És igen, akár még a motorkerékpárokkal való illegális versenyzés is szóba jöhet.

Úton a Criterion új arcade autóversenye

Már egy ideje lehet arról hallani, a Criterion Games nem ül a babérjain, hanem olyan autós címet fejleszt, amihez mindig is értett. Élvezetes móka volt a Burnout: Crash, de mi egy teljes értékű, AAA-s produktumra vágyunk. Imáink meghallgattattak - kiderül a friss álláshirdetésükből.

iPhone-ra költözik a Burnout Crash!

A Burnout Crash! ugyan elsőre furcsának tűnhet, valójában nagyon is jó játékról van szó, és még a hülye is látja, hogy az arcade üzletek polcai mellett a mobilplatformok azok, ahova ezt a programot teremtették. Év végén jön az iOS-es változat, ami egyúttal az első iPhone-os Burnout lesz.

Burnout Crash! villámteszt

Mikor először megláttam, hogy minden idők legélvezetesebb autóversenyes játékából egy kis árkád címet fognak csinálni, bevallom, kicsit elkeseredtem. De aztán tettem vele egy próbát, mert a Criterionban idáig nem kellett csalódni. Hölgyeim és Uraim, itt a Burnout Crash!

Hasselhoff a Burnout Crash! új trailerében

Alighanem a hét videójával van dolgunk, hiszen az EA nem mást kért fel az új Burnout reklámozására, mint David Hasselhoffot, a Baywatch és a Knight Rider örökifjú sztárját, egy egész generáció példaképét. Ha kíváncsi vagy miként öltözik csirkejelmezbe és csinál magából bohócot, nézd meg az új videót!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Masszívan elkezdődött a szeptember, azt kell, hogy mondjuk, igaz, ez az időjáráson még nem látszik. Mindenesetre ne legyen bűntudatod a napsütés miatt, nyugodtan vesd bele magad az e heti termésbe is, ha találsz a fogadra való játékot: Gears of War 3, F1 2011, jöhet?