Street Fighter III: Third Strike Online Edition PS3, X360

Visszatér a klasszikus verekedős játék, csak ezúttal PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.
1333362600

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Miután idén vasárnapra esett április első napja, ez észrevehetően rányomta a bélyegét a fejlesztők és kiadók tréfáinak mennyiségére is, úgy kellett összekaparnunk néhány viccesebb próbálkozást, hogy megoszthassuk Veletek. Persze a legnagyobbakban most sem csalódtunk, nézzétek csak!
1333108800

Visszavonul egy időre a Street Fighter atyja

Yoshinori Ono, a Street Fighter-széria atyja múlt héten került kórházba, miután az egészségügyi állapota jelentősen megromlott - a mester a minap maga is megerősítette, hogy egy időre visszavonul, és másra bízza a verekedős sorozat istápolását. Jobbulást kívánunk neki!
1330441200

Monopoly készül a Street Fighterből is

Nincsenek statisztikai adataim arról, hogy vajon mennyivel csökken (már ha csökken) a Monopoly népszerűsége, de ha tippelnem kéne, azt mondanám, rohamos mértékben. Ugyanis nem tudok rá más épeszű indokot felhozni, miért készül belőle még Street Figter kiadás is.
1314007200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Mennyiség tekintetében még mindig nem leszünk eleresztve játékmegjelenések terén, de ezúttal legalább számos nagy név kerül majd boltokba. A legnagyobb cím egyértelműen az új Deus Ex: Human Revolution, amelyben a sorozat előzményeire derül fény, miközben Adam Jensennel kalandozunk.
1312624800

Augusztus végén indul a PSN Play program

A Microsoft Summer of Arcade programját megirigyelve a Sony is hasonló kezdeményezésbe vágott: az augusztus végén rajtoló PSN Play keretében négy fajsúlyos cím lát majd napvilágot a PlayStation Networkön, aki pedig mindegyiket megvásárolja, ajándékba kap egy ötödik játékot is.
1311246000

Augusztusban jön a Street Fighter III: Third Strike

Augusztusban válik letölthetővé a klasszikus verekedős játék, a Street Fighter III felújított változata. A játék összetett online rendszerrel, felturbózott látvánnyal és más extrákkal várja a rajongókat - mármint akkor, ha azok korábban vettek egy PS3-at vagy Xbox 360-at. Van új trailerünk is.