Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

  • Írta: fojesz
  • 2012. április 2.
  • Hír
Link másolása
Miután idén vasárnapra esett április első napja, ez észrevehetően rányomta a bélyegét a fejlesztők és kiadók tréfáinak mennyiségére is, úgy kellett összekaparnunk néhány viccesebb próbálkozást, hogy megoszthassuk Veletek. Persze a legnagyobbakban most sem csalódtunk, nézzétek csak!

Április elseje az a nap, mikor minden és mindenki vicces lesz, vagy legalábbis annak gondolja magát. A játékfejlesztők és kiadók évről-évre megtréfálják a rajongókat, ezek között akad nem egy profi átverés is - ezekről simán elhinnénk, hogy valódiak, ha máskor látnánk őket. Ahogy megszokhattátok, a Gamekapocs nem fáraszt Benneteket mindenféle viccel, azonban nevetni mi is szeretünk, a szokásos összefoglaló összeállítás most sem marad el.

Mars Effect - a Minecraft alkotóitól

Markus "Notch" Persson régóta rebesgeti, hogy sci-fi játék fejlesztésébe fogna, s nagyon úgy tűnik, az álma megvalósulni látszik: Mars Effect néven fejleszt új programot, aminek már a teaser weboldala is elérhető. Notch állítása szerint gondolkodott az Elight, a Wind Commander és a Steve Online címeken is, végül azonban a jobban csengő Mars Effect mellett döntött. Nem csodáljuk!

MetaMeta Critic - értékeld az értékelőket!

Úgy tűnik, hogy a Paradox Interactive is belefáradt, hogy állandóan az átlagértékelésekkel dobálóznak a rajongók, valószínűleg az zavarja elsősorban, mikor a kritikusok rossz pontszámot mernek adni a játékának. Itt az ideje visszavágni, a MetaMeta Critic egy új platform, ahol végre objektíven értékelhetjük a játékújságírók munkáját. Pontszámot adhatunk rájuk, sőt olvasói teszt írására is lehetőség nyílik!

Készül a Sega Bass Fishing of the Dead

A Segát szeretjük, a Segát utáljuk. A The House of the Dead hosszú idő óta nagy kedvencünk, azt viszont sosem bocsátjuk meg a kiadónak, hogy rendszeresen olyan szemetekkel kábít minket, mint amilyenek a horgászjátékok. Nos, itt a számunkra életképes alternatíva:

A Blizzard megint beletrafált

A Blizzard megint számos tréfával készült április első napjára. A Starcraft: Supply Depot 2 egy böngészőben már kipróbálható, egyébként pedig mobiltelefonokra készülő játékot takar, ahol a megterhelő feladatunk a Suply Depot megfelelő időben történő felemelése és leeresztése, míg a Battle.net Neural Interface egy olyan eszköz, ami segíti a totális beleélést a World of Warcraftba: az agyhullámainkat olvasva és manipulálva a karakterünk szemével láthatunk, sőt érezni fogjuk Azeroth minden ízét és illatát is! Ja, és csak 15 ezer euró, kár, hogy már nincs készleten.

A Blizzardnál látszólag nagyon fontos az adatvédelem, a Zergotchi képében minden eddiginél hitelesebb azonosító módszert fejlesztett ki. Nincs más dolgunk, mint a karakterünket nemes egyszerűséggel beletenni ebbe a kis kütyübe, így mindig nálunk lehet, vigyázhatunk rá, senki nem lopja el - persze rendesen kell etetni, különben megpusztul. A szülők figyelmébe a Blizzard Kidzz programcsomagot ajánljuk: ezzekkel a készségfejlesztő játékokkal a kis lurkók könnyedén megtanulnak majd írni, olvasni. Böngészőben kipróbálható!

Úton a Street Fighter X Dance Central

Egyelőre nem történt hivatalos bejelentés, de Twitteren keresztül már kiszivárgott az első kép: újabb crossover készül, jön a Street Fighter X Dance Central!

Rajzfilm készül a Mass Effect alapján

Az IGN tréfája, nem is sikerült rosszul. Milyen lenne a Mass Effect szombat reggeli rajzfilmként? Rendben, kicsit vidámabb, mint a játéksorozat, de a végső danolászás egyenesen zseniális!

Kinectesítik az Assassin's Creedet

Folyton panaszkodunk, hogy nincs hardcore játék Kinectre, hát tessék: a Ubisoft elkészíti az Assassin's Creed kinectes verzióját, amiben mindent kontroller nélkül csinálhatunk. A legkeményebb természetesen a Leap of Faith, amit egy laza szaltóval tudunk prezentálni. A berendezésre vigyázzunk!

Bemutatkozik a World of Birds

Rendben az Angry Birds madarai egyébként sem túl nyugodt lelkületűek, de van úgy, hogy még náluk is elpattan a húr: akkor kerülnek elő a tankok, amikkel szépen letarolják azokat a rohadt disznókat. Az alábbi videót egyébként a World of Tanks fejlesztői csinálták - könyörgünk, legyenek tankok az Angry Birdsben!

Google Maps a NES-re

A Google Maps gyakorlatilag minden eszközön elérhető manapság, a fejlesztőcég viszont gondolt azokra is, akik még mindig a jó öreg NES-t nyúzzák. Elkészült a térképes alkalmazás 8 bites verziója, amit - ahogy a videón is látható - nem éppen körülményektől mentes módon lehet használni. Az új változat fejlesztés alatt áll, addig is próbáljátok ki a böngészőtökben, megéri!

Kihagytunk volna valamit? Kommentekben várjuk a további vicces bejelentéseket!

17.
17.
xxxgamer4ever
Hát ez mind faxa, de a legjobb magasan az AC kinect(majd meg szakadtam a röhögéstől, már a könnyem is folyt) valamint a Google Maps NES nyerte el még nagyon a tetszésemet és kaptam tőle majdnem röhögőgörcsöt!
16.
16.
BloodyDeath
#15: Most akkor miért keletett eztet e csinál? Mi gond, ha falurú' gyüttem, oszt paraszt vagyok az utolsó porcikámig, és meg se nem tanultam rendes magyarul. E fáj nékőd?
Meg különben is tévedni emberi dolog, mondta a sündisznó, és lemászott a suroló keféről. Enyii.....
14.
14.
giga321
13.
13.
BloodyDeath
Hát egy ilyen horgászos gamát elfogadnák simán. Betegebb, mint a Piranha filmek, pedig azt is művészet végig nézni öngyilkosági kisérlet nélkül.:)
A Mass Effect mesén mit röhögtem. Az viszont jó ötlet lenne, mert miért is ne ha már egyszer Shepard egy homár. Análdozer 2000
Az Assassin's Creed az volt a legjobb mind közül. Most képzeljétek el, hogy ilyen 130 kg-s zsírszalonnák szaltóznának a tv elött. XD De az esések is jók voltak, a kis csaj meg egyenesen gyilkos volt. :D
12.
12.
reptile110
ebben a mass effect-es videóban tök jó a végén az a szám :DD
11.
11.
volkornka
Assassin's Creedet-es a legjobb :)
Főleg ahogy a végén a kiscsaj előkapja a két Wii pengét :D
Also available for Wii....definitely not available for Wii :)
10.
10.
pucu9011
Ez a Google Maps NES-en beszarás :DD
8.
8.
shooter1234
Ez a Google Maps NES téma jó, láthattuk működés közben is! Tuti sikere lenne sztem! :)
7.
7.
Gaboo77
Hát az Assassin's Creedes az csúcs, főleg a balesetek a végén.
6.
6.
Yanez
Google maps NES-re.:D Emlékszem múlt éven,hogy átvágtak a Duke Nukem-es tréfákkal!XD
5.
5.
krisztian66666
Mass Effect, és az AC a legjobb szerintem :D Bár a horgászos is jó, a Zergotchi-ról meg ne is beszéljünk :D
4.
4.
goku88
Nekem nem jön be jobban szeretek ülni és játszani nemfogok ugrálni mint egy majom.
3.
3.
Scoo
A '80-as évekbeli Mass Effect rajzfilm üt, ahogy az AC Kinect is :)
2.
2.
Sogi
gmail tap - http://www.youtube.com/watch?v=1KhZKNZO8mQ
lol 3d (bár ez akár valós is lehet) - http://www.youtube.com/watch?v=i2FOaOj-zmM&feature=g-all-u&context=G24fb317FAAAAAAAAAAA
1.
1.
LtGlove
Egyik jobb mint a másik. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...