Rambo: The Video Game PC, PS3, X360

A Reef Entertainment több évre szóló szerződést írt alá a StudioCanallal, ők készítették a legújabb Rambo-játékot.
1362157200

Eredeti szinkronnal jön a Rambo: The Video Game

Annyira eredetivel, hogy a készítők egy az egyben átemelték a filmek hangsávját a játékba. A Reef Entertainment ráadásul jó formában van: ma mindjárt két screenshotot tett közzé az adaptációból.
1350218433

Még egy kép érkezett a Rambo-játékból

Ilyen ez a popszakma: ha jól emlékszünk, a Rambo: The Video Game fejlesztői még a Gamescomra ígérték az első mozgóképes látnivalókat az ikonikus filmsorozatot megörökítő játékból, ehhez képest örülhetünk, ha néhány hetente beesik egy semmitmondó screenshot. Azért itt van még egy...
1349447145

Rambo: The Video Game - itt az első ingame kép

Befutott az első ingame screenshot a Rambo: The Video Game-ből, mely az első film emlékezetes helyszínét, a rendőrőrsöt mutatja be. Itt kattant be Stallone agya, és lőtt halomra minden fakabátot, mert nem tudta feldolgozni, hogy már otthon van, és nem Vietnamban. Semmi extra.
1344009646

Első látnivalókon a Rambo: The Video Game

A Reef Entertainment végre megtörte a csendet, és konkrét részleteket közölt a már régóta emlegetett Rambo: The Video Game-ből. A játék az első három mozifilmből csemegéz, ismerős jeleneteket élhetünk át belső nézetű perspektívából. Lesz akció, lopakodás és brutális késelés. Nyami!
1341588964

GC 2012: Ott lesz a Rambo játékadaptációja is

A Reef megerősítette, hogy nem hagyja ki az idei GamesComot, hiszen bemutatja majd a régen várt Rambo: The Video Game-t. A kiállítást a jövő hónapban rendezik Kölnben, mi is kíváncsiak vagyunk, hogy miként domborít a legendás Sylvester Stallone játékhősként. Van egy teaserképünk is.
1312531200

Újra játék készülhet a Rambo alapján

Bár közhelyszámba megy, annyit mondogatjuk, hogy "minden második játékban Rambót kell játszanunk", érdekes, hogy a Sylvester Stallone főszereplésével készült filmeket legutóbb 1989-ben dolgozták fel videojáték formájában. Ha minden jól megy, jövőre megint Rambóval darálhatunk.