Shin Megami Tensei: Persona 4 Arena PS3, X360

Verekedős formában tér vissza a Persona sorozat, az új rész először a játéktermekben mutatkozott be, most jönnek a konzolos változatok is.
1656687600

Jöhetnek az élőszereplős Persona-adaptációk

A Sega hivatalosan is megerősítette, hogy szívesen adaptálná élőszereplős formában az Atlus játékait, így a Persona-sorozatot is.
1453916499

Frissítve: A PS Plus februári ajándékai

A lengyel PS Store idő előtt megszellőztette a PlayStation Plus februári ingyenes játékait PS4-re. Ugyan hivatalos bejelentés még nem volt, úgy tűnik, az egyik húzócím a Helldivers lesz.
1368460800

Dead Island: Riptide - harmadik hete a csúcson

A briteknél megint a Dead Island: Riptide győzött, így már harmadik hete vezeti a szigetország toplistáját. Bár túl nagy konkurenciája nem volt, a Call of Duty: Black Ops II kifejezetten megerősödött.
1368432388

Persona 4 Arena teszt

A sorozatgyilkos ügyét lezárták, a béke és a nyugalom visszatért Inabába. Az idilli állapot azonban nem tart sokáig, hőseinket a gimnázium harmadik osztályába lépve sötét pletykák kezdik megkörnyékezni.
1367926200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Gyászos hétnek nézünk elébe, jóllehet az érettségi és a szorgalmi időszak végén sokatok valószínűleg a háta közepére sem kívánja a zsíros játékmegjelenéseket. Négy darab friss cím lesz a napokban.
1355040004

VGA 2012: Itt a díjazottak teljes listája

Az újságírókollégák szavaztak, a tegnap hajnali VGA-n pedig lehullt a lepel a nyertesek listájáról. Nem árt őket is megemlíteni az új bejelentések és előzetesek mellett. Tanulság: a kalandjátékok élnek és virulnak.
1344350958

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha Abraham Lincoln, mint vámpírvadász kevés mozihősként Neked, és inkább otthon maradnál, tudunk egy-két ígéretes címet mutatni, amivel játszhatsz a héten. Persze egyik játék sem fog tömeghisztériát kiváltani, de a maga rajongótáboruk meglehet - talán Te is köztük leszel!
1314801097

Gőzerővel dübörög tovább a Persona-sorozat

A Famitsu magazin jóvoltából jókora információáradatot kaptunk a Persona-sorozattal kapcsolatban, kiderült, hogy a negyedik rész megjelenik PlayStation Vitára, készül egy verekedős játék a játéktermekbe és a HD konzolokra, és emellett persze az ötödik epizódon is dolgoznak a srácok.