Gőzerővel dübörög tovább a Persona-sorozat

  • Írta: fojesz
  • 2011. augusztus 31.
  • Bejelentés
Link másolása
A Famitsu magazin jóvoltából jókora információáradatot kaptunk a Persona-sorozattal kapcsolatban, kiderült, hogy a negyedik rész megjelenik PlayStation Vitára, készül egy verekedős játék a játéktermekbe és a HD konzolokra, és emellett persze az ötödik epizódon is dolgoznak a srácok.

A Famitsu e heti számában több Persona-bejelentést is olvashattunk, az Atlus három új játékot is leleplezett, ami kötődik a Shin Megami Tensei mellékágához. Első körben elárulta, hogy a 2008-ben PS2-re megjelent Persona 4 a PlayStation Vitán is tiszteletét teszi majd, ahol a játékosok egy új karaktert is megismerhetnek Mary személyében. A portban új átvezető animációk is lesznek, a korábbinál több szinkronra számíthatunk, sőt egy új, a kütyü vezeték nélküli képességeit kihasználó fícsör révén húsvér emberek is beugorhatnak majd a játékba, ha a partink egyik karaktere éppen meghalni készül. Megjelenése jövő tavasszal várható Japánban.

Az Atlus emellett összehaverkodott a BlazBlue-sorozatot is jegyző Arc System Worksszel, akivel közösen Persona 4: The Ultimate in Mayonaka Arena címmel oldalnézetes verekedős játékot fejleszt. A pontos karakterlista nem ismert, a készítők mindössze annyit árultak el, hogy főleg a harmadik és a negyedik rész hőseivel küzdhetünk majd, de néhány kameó erejéig az első két játékból feltűnik egy-két arc. Ez a cím szintén tavasszal mutatkozik be Japánban, de először a játéktermekben, a PS3-as és az Xbox 360-as változatok csak később, nyáron kerülnek boltokba.

A kiadó emellett megemlítette, hogy készül az ötödik rész is, a fejlesztést pedig újfent Katsura Hashino vezeti majd, míg a dizájneri és zeneszerzői pozíciókba Shigenori Soejima és Shoji Meguro fognak visszatérni.

5.
5.
Naridar
Ez eddig jól hangzik (mondjuk P4 kijöhetne 3DS-re is, de ha nem az se tragédia, PS2-n már végigvittem), csak a P5 jelenjen meg X360-ra is. Resonance of Fate óta nem sok jó JRPG-t láttam 360-ra (majd Final Fantasy XIII-2, talán...).
4.
4.
Azt bírom ebben a sorozatban, hogy ps3-hoz eddig semmilyen köze sem volt, pedig szívesen kipróbálnám. A Persona 4 ps2-re jött, több rész van a Shin Megami Tensei-ből ami 3DS-en dübörög, de ps3-ra semmi...így ebből eléggé kimaradtam.
3.
3.
Lordnekroseth
Később? Nyáron? Jövőre még élni fog a ps3?
2.
2.
Mortis
#1: A verekedős cucc olvasatára én is így reagáltam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...