Prince of Persia: The Two Thrones

A kissé felelőtlenül viselkedő Herceg a Sands of Time óta játszik az idővel, ezzel azt érte el, hogy mindenki, aki fontos volt számára, elveszett...

UPDT: Öt trailer reggelire

Négy ropogós trailer érkezett nekünk reggelire. Akinek esetleg nem ízlenének, az menjen a pékségbe, és vegyen magának valami mást.

Prince of Persia: TTT - 5 új 3D-s kép

Hamarosan befejező részéhez érkezik az újgenerációs Prince of Persia-triológia: a Sands of Time és a Warrior Within után a Two Thrones is megjelenik hamarosan.

PoP: The Two Thrones - exkluzív képek

Exklúzív képek érkeztek a Prince of Persia The Two Thrones-ból! Ha minden jól megy, a játékot decemberben már kipróbálhatjuk.

Prince of Persia The Two Thrones - megjelenés!

Az Ubisoft bejelentette, hogy a Prince of Persia The Two Thrones lassan révbe ér és December 1. megjelenik a tengerentúlon. Várjuk nagyon!

Prince of Persia: The Two Thrones kisfilm

Újabb videó jelent meg, mely egyre csak felcsigázza a játékosokat a várva várt játékra.

UPDATE:Prince of Persia: The Two Thrones

Végül is csak meglett a játék "harmadik" részének a végleges neve, amit az Ubisoft tett közzé a nagyérdemű számára.

UPDATE #2: Újabb képek a galériában

Csak úgy dőlnek a képek az idei GC-ről, így mi sem ülhettünk tétlenül. Ghost Recon 3, Prince of Persia 3, Rush for Berlin...

Prince of Persia 3 Videó

A tegnapi galériafrissítésben 13 új képet fedezhettek fel a Ubisoft remekéről. A srácok ezúttal egy videóval is megleptek minket.

UPDATE:Prince of Persia 3 Videó és Képek

Újabb szemetgyönyörködtető múvi bukkant fel az új Prince of Persia részről.

Ropogós képek a galériában!

Kaptunk néhány vadi új képet készülő játékokból. Van itt Dream Stripper, Need for Speed, Perfect Dark Zero, Prince of Persia 3, Supreme Commander, meg minden jóság!