Prince of Persia: The Two Thrones

A kissé felelőtlenül viselkedő Herceg a Sands of Time óta játszik az idővel, ezzel azt érte el, hogy mindenki, aki fontos volt számára, elveszett...
Típus: Akció

Prince of Persia: TTT - 5 új 3D-s kép

Hamarosan befejező részéhez érkezik az újgenerációs Prince of Persia-triológia: a Sands of Time és a Warrior Within után a Two Thrones is megjelenik hamarosan.

PoP: The Two Thrones - exkluzív képek

Exklúzív képek érkeztek a Prince of Persia The Two Thrones-ból! Ha minden jól megy, a játékot decemberben már kipróbálhatjuk.

Prince of Persia The Two Thrones - megjelenés!

Az Ubisoft bejelentette, hogy a Prince of Persia The Two Thrones lassan révbe ér és December 1. megjelenik a tengerentúlon. Várjuk nagyon!

Prince of Persia: The Two Thrones kisfilm

Újabb videó jelent meg, mely egyre csak felcsigázza a játékosokat a várva várt játékra.

UPDATE:Prince of Persia: The Two Thrones

Végül is csak meglett a játék "harmadik" részének a végleges neve, amit az Ubisoft tett közzé a nagyérdemű számára.

UPDATE #2: Újabb képek a galériában

Csak úgy dőlnek a képek az idei GC-ről, így mi sem ülhettünk tétlenül. Ghost Recon 3, Prince of Persia 3, Rush for Berlin...

Prince of Persia 3 Videó

A tegnapi galériafrissítésben 13 új képet fedezhettek fel a Ubisoft remekéről. A srácok ezúttal egy videóval is megleptek minket.

UPDATE:Prince of Persia 3 Videó és Képek

Újabb szemetgyönyörködtető múvi bukkant fel az új Prince of Persia részről.

Ropogós képek a galériában!

Kaptunk néhány vadi új képet készülő játékokból. Van itt Dream Stripper, Need for Speed, Perfect Dark Zero, Prince of Persia 3, Supreme Commander, meg minden jóság!

Prince of Persia E3 HD movie

Perzsia Hercege inmáron harmadszor kerül képernyőnkre, amiből végre megjelent egy HD minőségű CGI animáció. Lessétek meg, érdemes!