Prince of Persia: The Two Thrones

A kissé felelőtlenül viselkedő Herceg a Sands of Time óta játszik az idővel, ezzel azt érte el, hogy mindenki, aki fontos volt számára, elveszett...

PoP: The Two Thrones - Patch

Az Ubi Soft elkészítette az első javítást a Prince of Persia: The Two Thrones-hoz. A javítás elsősorban azoknak szól akik Media Center-et használnak!

Prince of Persia 3: The Two Thrones BAKIPARÁDÉ!

Kedves arábiai szuperhősünk sem tökéletes :) Ha tovább kattintotok, bepillantást nyerhettek a kulisszák mögé!

Prince of Persia: The Two Thrones Prince of Persia 3 - Xbox

Valószínűleg sokan lesznek, akik nem értenek majd velem egyet. De nekem ez a véleményem, ezért leírom: úgy gondolom hogy a PoP - T2T, XBoxon számít a legnagyobb címnek.

Prince of Persia: The Two Thrones Prince of Persia 3 - PC

A közel-kelet legpechesebb trónörököse miután megélte kamaszkori csetléseit-botlásait a Sands of Time-ban és sokat látott hadvezérként legyűrte az agancsos bestiát a Warrior Within-ben, visszatér Babylonba, hogy eltöltsön néhány Wellness napot plátói szerelmével, a csábos Kaileená-val.

Heti játékmegjelenések

Megérkezett a szokásos heti játékmegjelenéseket összegző listánk. Elég sovány 7 napnak nézünk elébe, de az új Prince of Persia biztos kárpótol mindenkit! :)

Prince of Persia: The Two Thrones Prince of Persia 3 - PS2

Az idővel játszadozó kisherceg első új trilógiája ezennel lezárul. Megérkezett a sokak által remegő kézzel várt The Two Thrones, mely nem kisebb feladatot vállalt magára, mint hogy kiköszörülje az előző rész sokak által emlegetett hibáit, és lezárja a három rész által alkotott történeti egységet. Nagy a felelősség, nagy a nyomás, ám az Ubisoft vérprofi montreali csapata ezúttal sem vallott kudarcot.

Prince of Persia a boltokban!

Prince of Persia rajongónk figyelem, próféciát mondani jöttem néktek, miszerint az Úr 2005. évének december hónapjának első napján a boltokba került a PoP:TTT!

UPDT: Újabb PoP:TTT trailer és képek!

Eljött az éjjel és érkezett egy új trailer a Prince of Persia: The Two Throneshoz. Aki még ébren van, lefekvés elött még nézze meg.

Prince of Persia The Two Thrones - ARANY

Az Ubisoft bejelentette, hogy a Prince of Persia The Two Thrones aranyba ment, megjelenése december 1.-én várható az amcsi barátainknál!

Prince of Persia 3 képregény?

Hamarosan boltokba kerül a Prince of Persia sorozat harmadik része, a The Two Thrones - lehet a vásárlók némi egyedi extrát is kapnak a játék mellé?