Game of Thrones PC, PS3, X360

Szerepjáték készült a Trónok harca alapján - a játék még a könyvet dolgozza fel, de valamit átvesz a későbbi tévésorozatból is.
1352455213

Elérhető a Game of Thrones új DLC-je

A Trónok Harca-szerepjáték a napokban újabb letölthető tartalommal bővült, melyben az Éjjeli Őrség komor kalandjába csöppenünk bele. A Beyond the Wall: Blood Bound csomagban Mors Westford, a Fal védelmezőjének sötét múltja elevenedik meg viszonylag olcsó áron. Képeink is vannak!
1340784570

Game of Thrones teszt

A Trónok harca egy elborult, végletekig túlbonyolított társasjáték, melyben egy ember ismeri a szabályokat: George R.R. Martin. Mi pedig csak karcolgatjuk a felszínt, és isszuk a szavait, a Cyanide csapata pedig mintha becsukott szemmel, egy retró rádiójáték alapján kezdett volna bele a játékadaptációba.
1338734010

A jövő heti játékmegjelenések és filmpremierek

A jövő hét az E3-é, de azért lesz mivel játszani két bejelentés között. Végre boltokba kerül a gravitáció manipulálását középpontba helyező Inversion, megkésve, de jön a Game of Thrones szerepjáték, és a Bang Bang Racing képében magyar fejlesztésű anyag helyet kap a felhozatalban!
1336982449

Game of Thrones RPG - mi rejlik a fal mögött?

Megérkezett a Trónok harca szerepjáték utolsó fejlesztői naplója, ahol a Cyanide munkatársa elmerengenek azon, hogy milyen hatással volt produktumukra az HBO sorozata és milyen érzés volt együtt dolgozni Martin apóval, a könyvek írójával. Mégsem kell temetni a játékot?
1333548043

George R.R. Martinnak tetszik a Trónok Harca RPG

Bár a nagy sikerű könyvek és a sorozat szerzőjének vajmi kevés köze van a Cyanide gondozásában készülő Game of Thrones szerepjátékhoz, saját bevallása szerint "nagyrészt elégedett" a végeredménnyel. Ha hihetünk az öregúrnak, nem lesz olyan elvetélt próbálkozás a játék.
1333000843

Sztoritraileren a Trónok harca-szerepjáték

Ez a hét igazán kedvez a Trónok harca rajongói számára, elvégre a hétvégén indul az HBO sorozatának második évada, illetve a Cyanide is kedveskedett nekik a májusban érkező RPG új trailerével. Olyan történeti vonalat játszhatunk végig, mely teljesen újdonságnak hat.
1331749805

Game of Thrones RPG - így harcolunk majd

Érdekes, hogy George R.R. Martin regényciklusa már évek óta parlagon hevert, míg jött a HBO sorozata, és most minden csapból a Trónok Harca folyik. Volt felemás stratégia, lesz belőle MMO és fapados RPG is. Az utóbbi gyöngyszemből futott be egy vérgőzös montázs.
1328283052

Game of Thrones - bemutatkozik Riverspring

Újabb kedvcsinálókkal jelentkezett a Cyanide fejlesztésében készülő Game of Thrones szerepjáték. Betekintést nyerhetünk Riverspringbe és Sarwyck Keepbe, mely az utálatos uralkodói család birtokában van. A helyszíneket a két hősünkkel is felkeressük némi vérontás erejéig.
1326375014

Egyre jobban néz ki a Game of Thrones RPG

Vajon most tényleg nagy dobásra készül a Cyanide? Tavaly ősszel a Trónok Harca világában játszódó stratégiája könnyen felejthető volt, ám abban mindenki egyetért, hogy George R.R. Martin szüleménye igazán egy szerepjáték keretein belül brillírozhat. Újabb screenshotok futottak be.
1324639800

A Game of Thrones - bemutatkozik a Fal

A Trónok harcából készülő szerepjáték egy újabb előzetessel jelentkezik, ahol a Fal fontossága kerül előtérbe. Ezek alapján továbbra sem lehet eldönteni, hogy a Cyanide által készített RPG megállja-e majd a helyét, vagy csak a sorozat hatására próbálnak némi gyors pénzt szerezni a fejlesztők.