World of Warcraft: Mists of Pandaria MAC, PC

A World of Warcraft negyedik kiegészítője új fajjal, a pandákkal és távol-keleti környezetre emlékeztető új helyszínekkel.
1348837629

HWSW: Leszerepelt az új WoW-kiegészítő

Elemzők szerint kiábrándítóan nyitott a World of Warcraft legújabb kiegészítője, a Mists of Pandaria. Becslések alapján 60 százalékos lehet a csökkenés a Cataclysm kezdőeladásaihoz képest. Ennyire vészesen apadna a játékostábor? Nagytestvérünk, a HWSW írása a témában.
1348505149

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrűsödnek a megjelenések, az egyszeri gamer csak kapkodja a fejét, hogy mivel múlassa az időt. A World of Warcraft-rajongók valószínűleg gondolkodás nélkül az új kiegészítőre voksolnak, ahogy talán a FIFA-sok sem hagyják ki az új részt. Azért nekik is érdemes körülnézni!
1348488053

Még egy trailer a Mists of Pandariához

Elérhető közelségbe került a World of Warcraft negyedik expanziója, a Mists of Pandaria, amely holnap jelenik meg a boltok polcain. Az esti launch partyn ott lesztek? A Blizzard ezúttal egy hétperces trailert tett közzé - nézzük meg közelebbről a kiegészítő által hozott tartalmi frissítéseket!
1347964200

World of Warcraft: Mists of Pandaria launch party

Szeptember 24-én este végre megjelenik a World of Warcraft eddigi legkülönlegesebb kiegészítő lemeze, a Mists of Pandaria. Ennek örömére pedig az 576 már-már szokásosnak nevezhető módon launch partyt rendez az Alle bevásárlóközpontban, változatos programokkal.
1347260455

Mists of Pandaria - TV-reklámok érkeztek

A hónap végén ismét mérföldkőhöz érkeznek a World of Warcraft játékosai, elvégre napvilágot lát a negyedik expanzió, mely egy új játszható fajt, a pandákat honosítja meg minden idők legsikeresebb MMO-jában. A promóció már a tévében is elkezdődött a Blizzard jóvoltából.
1345189021

GC 2012: A második galériafrissítés

Befutott a második adag screenshot, ráadásul ez az összeállítás még bőségesebb, mint az előző. A felhozatalban van Assassin's Creed III, Deadpool, F1 2012, Far Cry 3, Injustice, Metal Gear Rising, SimCity, World of Warcraft: Mists of Pandaria és ZombiU is többek között - szemezgessetek bátran!
1345122914

GC 2012: World of Warcraft: Mists of Pandaria intro

Ahogy a Blizzard megígérte, a GamesComon megérkezett a legújabb World of Warcraft-kiegészítő, a Mists of Pandaria teljes bevezető videója. Ha a szokásos Blizzard-minőséget keresitek, nos, azt megtaláljátok, a tartalomról pedig a kommentek között lehet megnyilatkozni.
1344013208

10 millió eladott példánynál jár a Diablo III

Befutott az Activision Blizzard második negyedéves pénzügyi jelentése, melyből kiderül, hogy hol tartanak most a Diablo III eladási mutatói. A kiadónak nem kell szégyenkeznie: az akció-RPG minden idők leggyorsabban fogyó PC-s produktumává vált. A vártnál jobb eredményt mutatott fel Kotick cége.
1343401200

A Blizzard szerint is katasztrófa a Windows 8

Tegnap úgy látszik Gabe Newell elindított valamit, amikor kijelentette, a PC-s játékfejlesztők, hardvergyártók, és konkrétan a Valve számára is borzalmas következményekkel fog járni a Windows 8, ugyanis a Microsoft igyekszik zárttá tenni az operációs rendszert. Rob Pardo egyetért.
1343236930

Szeptember végén jön a Mists of Pandaria

World of Warcraft rajongók figyelem! A Blizzard ma bejelentette kedvenc MMO-juk következő kiegészítőjének megjelenési dátumát. Bár hitetlenül állunk a hír előtt, reménykedjünk benne, hogy ezúttal kőbe vésett időpontról van szó. A gyűjtői kiadásról is van néhány érdekességünk.