Unit 13 Vita

Vita-exkluzív cím a SOCOM és a MAG fejlesztőitől.
1334959735

Unit 13 teszt

Terroristák tartják rettegésben a nyugatot. Berlin, London, Párizs, New York, Los Angeles, a bomba bárhol robbanhat, a Unit 13 katonái viszont arra esküdtek fel, hogy akár az életük árán is, de megvédjék a szabadságunkat. Ez az ő történetük.
1333291982

Hivatalosan is bezár a Zipper Interactive

A Sony hivatalosan is megerősítette a múltheti pletykákat, miszerint lehúzza a rolót a SOCOM-játékokat, a MAG-ot és a Unit 13-at is jegyző Zipper Interactive. Nem tudni, hogy a Sony belső stúdióját miért kellett meneszteni, a cég közleménye szerint normális átalakítások részeként tették lapátra a srácokat.
1332601200

Bezárhatja kapuit a Zipper Interactive

Egyelőre hivatalos megerősítés nincs, de több forrás is úgy tudja, hogy a Sony olyan mértékű elbocsátásokat hajtott végre a Zipper Interactive-nál, hogy a stúdió működése gyakorlatilag hamarosan leáll. A csapat a SOCOM-sorozatról volt ismert elsősorban, de ők csinálták a MAG című FPS-t is.
1331103601

Befutott a Unit 13 launch trailere

A SOCOM fejlesztőinek első vitás projektje éppen a mai napon jelenik meg Unit 13 címmel, ennek örömére a Zipper Interactive megörvendeztetett minket a launch trailerrel. A Vita egyik legígéretesebb shooterével van dolgunk, amely kihasználja a rendszerben rejlő potenciált.
1329755400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Örvendetes nap ez a mai, új platformmal bővítettük a megjelenési listánkat, a héten ugyanis boltokba kerül a Sony újgenerációs kézikonzolja, a PlayStation Vita. A kütyü egy raklapnyi játékkal rajtol majd el, össze is szedtük Nektek őket, hogy képben legyetek. Persze nemcsak a Vita körül forog a világ...
1324378803

Taktikai mészárszék a Unit 13 előzetesében

A MAG és a SOCOM alkotói is szeretnék meglovagolni a vitás hisztériát, ezért kihozzák a Unit 13 névre keresztelt játékukat a nevezett handheldre. Ezúttal a Zipper Interactive munkatársai próbálnak meggyőzni minket, hogy milyen csecse kis játékot kapunk majd a pénzünkért.
1322042400

Unit 13 - Vita-exkluzív cím a SOCOM alkotóitól

Tegnap még egy Vita-bejelentéssel gazdagodtunk, a SOCOM-sorozatról és a MAG-ről elhíresült Zipper Interactive legújabb fejlesztése kizárólag a PlayStation Vitán teszi tiszteletét - a srácok kifejezetten úgy tervezték meg a programot, hogy könnyedén lenyomhassunk két küldetést buszozás közben.