XCOM: Enemy Unknown MAC, Mobil, PC, PS3, X360

A legendás XCOM visszatér minden klasszikus elemével együtt, a Firaxis fejlesztésében.
1345294764

GC 2012: Mozog az új XCOM multiplayere

A napokban már írtunk bővebben az XCOM: Enemy Unknown többjátékos részéről, most viszont a VG247 jóvoltából mozgóképünk is van róla, amit a játék vezető dizájnere kommentál. A kompetitív játékmód felépítése rendkívül egyszerű, de nagyon jó mókának ígérkezik az első infók alapján.
1344852000

Deathmatch is lesz az XCOM: Enemy Unknownban

Haha, na, erre nem számítottunk! Az XCOM mindig is arról szólt, hogy kutatunk, fejlesztünk, építkezünk, csapatot építünk, majd valahogy megpróbáljuk megvédeni a Földet a folyamatos idegen támadásoktól. De, hogy két játékos egymásnak ereszthessen csapatokat? Normális?
1343900690

A vártnál gyengébben szerepelt a Max Payne 3

Befutott a Take-Two Interactive pénzügyi helyzetjelentése is, a kiadó a vártnál gyengébb teljesítményt tudhat maga mögött az elmúlt három hónapban, miután a Max Payne 3 és a Spec Ops: The Line is gyengébben szerepelt a reméltnél. Most az XCOM-on és a BioShockon a sor.
1338889513

E3 2012: Az első videócsokor

Ha eddig nem volt időd végignézni a kiállítás mozgóképeit, akkor sietned kell, hiszen most egy raklapnyi újabb mozival szolgálhatunk. Külön hírbe már nem emeljük át őket, az E3 kapcsán pedig megszokott a bőség zavara. Lesz itt X-COM, Avengers, LittleBigPlanet Karting és Castlevania is.
1337781600

3 millió Max Payne 3, csúszik az XCOM FPS

A Take-Two is közzétette az aktuális pénzügyi helyzetjelentését, amiből az is kiderül többek között, hogy a Max Payne 3-ból már most kiszállítottak az üzleteknek 3 millió példányt, az XCOM FPS - ami nem összekeverendő az Enemy Unknown stratégiával - pedig csak 2013 áprilisa után jelenhet meg.
1337774400

Újabb látnivalókon az XCOM: Enemy Unknown

A tegnapi bázist bemutató videó után újabb gameplay anyag érkezett az XCOM: Enemy Unknownból, sőt mellé új screenshotokat és egy végleges(nek tűnő) megjelenési dátumot is kaptunk a kiadótól. Ez alapján a játék októberben landol a boltok polcain, jön hozzá gyűjtői kiadás meg miegymás.
1337691600

XCOM: Enemy Unknown - ilyen lesz a bázis

Habár úgy látjuk, a Gamekapocs közönségének nagy részét nem mozgatja meg annyira az új XCOM-stratégia, mint minket, azért próbálkozunk. Most végre betekintést nyerhetünk csapatunk központjába, a játék szívébe, az XCOM által használt szuper hight-tech bázisra.
1337349600

XCOM: Enemy Unknown - modern időkhöz igazítva

Amikor egy-egy régi címből készítenek modern változatot, mindig kérdések sokasága merül fel. Vajon az eredeti formula még ma is működőképes lenne? Mennyire kellene megváltoztatni ahhoz, hogy az legyen? Ha változtatunk, tetszeni fog a rajongóknak? Nehéz ügy...
1332084600

Modolható lesz a PC-s XCOM: Enemy Unknown

Ha modolásról van szó, manapság mindenkinek a The Elder Scrolls-széria és persze annak legújabb felvonása, a Skyrim jut eszébe. Pedig a Firaxis által készített játékok mindig is nagyon modbarátok voltak: a Civilization V körül kialakult közösség a mai napig módosítgatja az alapjátékot.
1331060874

Mozgásban az XCOM: Enemy Unknown

Egy videointerjú keretében leshetünk bele először az XCOM: Enemy Unknownba. A játék a 2K Marin-féle XCOM-tól eltérően az eredeti XCOM-okra hajaz majd, nem FPS-ként, hanem stratégiaként próbál majd érvényesülni. A Firaxis eloszlatta az aggodalmakat: az Enemy Unknown nem egy hirtelen összeütött projekt lesz.