Crusader Kings II PC

A Crusader Kings folytatásában egy keresztény frakcióval vághatunk neki Európa elfoglalásának.
1413748800

Heti akciók és leárazások - 42. hét

Ismét véget ért egy hét, de az akciók csak most kezdődnek igazán. Szétnéztünk nektek a neten és találtunk egy-két izgalmas leárazást, hogy megkönnyítsük nektek a spórolást a bevásárlás közben. Jó szórakozást!
1412524800

Heti akciók és leárazások - 40. hét

Leárazásokban szerencsére soha nincs hiány az online játékboltokban. Igaz, nem mindig azok a címek kerülnek reflektorfénybe, amire éppen fenjük a fogunkat, de jobb, ha benéztek, hátha kivételesen jó napotok van!
1412340280

A hétvégén kipróbálható a Crusader Kings 2

Minden érdeklődő ingyenesen kipróbálhatja a hétvégén a Paradox Interactive kultstátuszú stratégiáját. A két éve megjelent alkotás a középkor vérzivataros időszakába repít minket, a hardcore arcok legnagyobb örömére.
1408546800

Elrajtolt az új Humble Bundle

Itt van az új Humbe Bundle, az akció szervezői ezúttal egy újabb Jumbo csomaggal készültek az érdeklődőknek. Ez azt jelenti, hogy nagyon kevés pénzért olyan játékokat kapsz, ami amúgy nagyon sokba kerülne.
1408356059

GC 2014: Jön a Crusader Kings II: Charlemagne

A Paradox Interactive bejelentette, hogy kibővül a Crusader Kings II. A Charlemagne nevet viselő expanzióban I. Károly frank császárt irányíthatjuk majd és a Frank Birodalom útját egyengethetjük benne.
1395648000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések: most is lesz miből válogatni szerencsére, az már más kérdés, hogy a főszerepet ezúttal a kiegészítők kapják, és a kínálat többi része is inkább az ínyenceknek szól.
1390500709

Paradox Interactive bejelentések érkeztek

A Paradox nem lustálkodik. Hearts of Iron IV, Runemaster, kiegészítők a Crusader Kings II-höz és az Europa Universalis IV-hez. Ezeket mind most jelentették be - van mire várnunk a jövőben.
1369645200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Annak ellenére, hogy közeledik a nyári uborkaszezon - létezik még ilyen? -, jut néhány megjelenés május utolsó napjaira is, ráadásul akad közöttük nem egy nívós cím, szóval tessék izzítani a kontrollereket!
1352923797

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megkésve, de ismét összeraktuk a heti játékmegjelenések és filmpremierek listáját; miért pont a Call of Duty: Black Ops II debütálása mellett mennénk el szó nélkül, ugye? A következő napokban sok cím érkezik, jóllehet egy kezünkön meg tudjuk számolni azokat, amikkel tényleg játszanánk.
1329231600

Megjelent a Crusader Kings II, van launch trailer

A Crusader Kings a maga nemében klasszikus, hiszen egy meglehetősen puritán, de hardcore stratégiáról van szó, ami az ELTE bölcsészek és a régészek kedvence volt, minden normális ember viszont messzire elkerülte. Most azonban itt a folytatás.