Total War Saga: Fall of the Samurai PC

A Fall of the Samurai a zseniális Shogun 2 első kiegészítője, mely az alapjáték nélkül, önmagában is játszható.
1333366200

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Nagy változások most sem történtek a hazai játékeladási toplistán, de legalább újoncunk van, mégpedig a Total War: Shogun 2 új kiegészítőjének képében. A legkedveltebb játékok rangsorát egyébként még mindig a Mass Effect harmadik része vezeti, immár éppen harmadik hete.
1333273831

A mostani konzolok nem bírják el a Total Wart

A The Creative Assembly munkatársai szerint a mostani konzolgenerációban még biztosan nem, de a következőben már a játékgépeken is hódíthat a Total War-sorozat. A brit fejlesztők szerint azért kell még várni a bemutatkozásra, mert a jelenlegi masinákban nincs elég memória az RTS-ek futtatásához.
1332162000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten főleg az asztali konzolok tulajdonosai örülhetnek, PlayStation 3-on és Xbox 360-on egy rakás érdekes cím teszi majd tiszteletét a következő napokban, miközben a többi platformon nem nagyon érkezik fajsúlyos anyag egy-két el nem hanyagolható kivételt leszámítva.
1330506390

Shogun 2 - Fall of the Samurai bétateszt

Tavaly megjelent a Total War: Shogun 2, és mi láttuk, hogy ez jó. Sőt, ti is láttátok, mert a Gamekapocs szavazásán elnyerte 2011 legjobb stratégiai játékának címét. Azt mondjuk csak zárójelben említjük, hogy konkurencia nem nagyon volt, s valószínűleg idén sem lesz, amikor jön az első kiegészítő.