Xbox 360

Az Xbox360 platformhoz tartozó hírek, cikkek és sajtóanyagok gyűjtőhelye.

Titokban tartja az Xbox-eladásokat a Microsoft

Noha a redmondiak már egy jó ideje nem hajlandóak elárulni, hogy mennyi Xbox One-t és Xbox 360-at adtak el pontosan, a jövőben már az összesített Xbox-számokat is titokban fogják tartani.

Ingyenes a multi a hétvégén Xbox 360-on

A hétvége során az összes régióban ingyen multizhatnak az Xbox 360-as játékosok. A tavaly is ilyenkor zajlott akcióhoz hasonlóan az Xbox One-játékosok ezúttal is kimaradnak az ingyen mókából.

GC 2015: Ezek futottak még a Microsoftnál

A Microsoft gamescomos konferenciája zsúfolásig volt nagyágyúkkal, ugyanakkor több olyan rövidhír is beesett a cégtől, amit az egyszerűség kedvéért érdemes egy gyors összefoglalóban tálalni. Parancsoljatok.

Egységes digitális piacot akar az Európai Bizottság

Az Európai Bizottság javaslata szerint az Európai Unió tagállamaiban a jövőben egységes áron vásárolhatnánk meg a digitális tartalmakat, azaz nem változnának országonként a Steam, az Xbox Live és a PlayStation Store árai.

Szolidan növekedtek az Xbox-eladások

Konzolos fronton viszonylag pozitív eredményekkel zárta a Microsoft a legutóbbi pénzügyi negyedévet. A cég jelentéséből kiderült, hogy 1,4 millió konzolt szállítottak le a boltoknak az elmúlt három hónapban.

GC 2015: Megvan a Microsoft-konferencia időpontja

A Microsoft az ígéretei szerint ütős felhozatallal készül a Gamescomra, sőt több olyan játékot is bemutat majd Kölnben, aminek az E3-on már nem jutott hely. Tessék elővenni a naptárat!

E3 2015: Melyik játék térjen vissza Xbox One-ra?

Szavazásra bocsájtotta a Microsoft, hogy mely Xbox 360-as játékok térjenek vissza Xbox One-ra. Jelenleg a Red Dead Redemption vezet, mögötte pedig a Black Ops II és a Skyrim áll.

E3 2015: Újabb infók a visszafelé kompatibilitásról

Tegnap jelentette be a Microsoft a nagy hírt, hogy a Xbox One képes lesz futtatni Xbox 360-as címeket is. Ez azonban nem minden játék esetében oldható meg, így például az előző generációs Kinect-címek sem fognak Xbox One-on futni.

E3 2015: Xbox 360-játékok az Xbox One-on

A Microsoft az E3-as konferenciáján bejelentette az Xbox One visszafelé kompatibilitását, igaz, (kezdetben) nem mindegyik Xbox 360-játékkal lesz kompatibilis a konzol, egy százas listából válogathatunk.

E3 2015: Microsoft-konferencia - LIVEBLOG

Hamarosan kezdetét veszi a Microsoft sajtókonferenciája. A showt nem csak élőben nézhetitek nálunk, de szokás szerint liveblogolunk is, ahol kommentáljuk, véleményezzük a történéseket - és persze rátok is számítunk!