Xbox 360

Az Xbox360 platformhoz tartozó hírek, cikkek és sajtóanyagok gyűjtőhelye.

2,4 millió Xbox az elmúlt három hónap termése

A Microsoft közzétette legfrissebb pénzügyi jelentését, amiből az is kiderült többek között, hogy július és szeptember között 2,4 millió Xboxot szállítottak ki a boltoknak. A Microsoft rekordnegyedévvel zárt.

A hétvégén kipróbálható az Xbox Live Gold

Csak szólunk, hogy ezen a hétvégén az Xbox 360-tulajok Gold előfizetés nélkül is elérhetik az Xbox Live multiplayer funkcióit. Az akció már éles és egészen vasárnap éjfélig tart. Köszönjük, Microsoft!

RoomAlive - kiterjesztett valóság a nappaliban

A Microsoft kutatási részlege továbbgondolta a tavalyi CES-en bemutatott IllumiRoom koncepciót. A RoomAlive már sokkal bonyolultabb dolog, amely a nappaliból egyfajta interaktív, kiterjesztett valóságot csinál.

Hivatalos: a Microsofté a Mojang

Ha az Amazon-Twitch üzlet meglepő volt, erre inkább nem is keresnénk jelzőt: beigazolódtak a pletykák, a Microsoft felvásárolta a Minecraft készítőjét, a Mojanget. Az akvizíció összege nem ismert egyelőre.

PC-n is streamelhetjük majd az Xbox-játékokat?

Újra felröppentek a pletykák azzal kapcsolatban, hogy a Microsoft egy cloud gaming szolgáltatáson dolgozik, ezúttal viszont azt is mondják, hogy a rendszer lehetővé tenné az Xbox-játékok PC-n történő streamelését.

Xbox 360 - új Call of Duty-csomag a láthatáron

Amerikában Wal-Mart-exkluzív az az Xbox 360-csomag, amibe nemcsak egy átalakított konzol fért bele, de két Call of Duty-játék is ajándékba jár hozzá. A Microsoft még nem mutatta be hivatalosan a pakkot.

Heti hírösszefoglaló - 34. hét

Már csak egy hét van hátra augusztusból, és közeledik a nyári szünidő vége is. Bár a játékipar nincs tökéletes összhangban a szabadidőnkkel az évben, azért unatkoznunk nem kellett. Nézzétek meg, mi volt a hét témája!

500 GB-os merevlemez érkezik az Xbox 360-hoz

A Microsoft azokra a felhasználókra is gondol, akik még az előző generációs masinán nyomulnak. Hamarosan egy 500 GB-os merevlemez érkezik az Xbox 360-hoz, a 320 gigás tárolók forgalmazása megszűnik.

GC 2014: Nézd vissza a Microsoft-konferenciát!

Hamarosan kezdetét veszi a Microsoft Gamescom-sajtókonferenciája, amit természetesen élőben nézhettek végig nálunk. Nincs más dolgod, mint kattintani, aztán hátradőlni és figyelni a bejelentéseket!

Szünetelő szolgáltatások az Xboxokon

Az Xbox honlapján közzétett figyelmeztetés szerint az érintett platformokon több szolgáltatás használata is korlátozásra került, így bizonyos hálózati műveletek és az Xbox 360-on a játékok elindítása is akadályba ütközhet.