Lords of the Fallen PC, PS4, XBOXONE

Tomasz Gop, a Witcher atyjának első munkája a City Interactive-on belül.
1419166856

Teljesen új játék lesz a mobilos Lords of the Fallen

Ahogy azt a City Interactive a héten megerősítette, 2015-ben érkezik a Lords of the Fallen iOS-re és Androidra. Most már azt is tudjuk, hogy nem a meglévő játék portjáról lesz szó, hanem egy teljesen új kalandról.
1418821200

Már készül a Lords of the Fallen 2

Úgy néz ki, így az ünnepek előtt megnyitották a hírcsapot a City Interactive-nál. A Lords of the Fallen vezető producere bejelentette, hogy készül a szerepjáték második felvonása.
1418752854

Mobilokra is megjelenik a Lords of the Fallen

Nem csupán a Sniper: Ghost Warrior 3 volt ma a City Interactive egyetlen bejelentése. A lengyel kiadó kellő potenciált lát a mobiljátékok piacában is, így jövőre érkezik a Lords of the Fallen átdolgozott verziója iOS-re és Androidra.
1417187309

Lords of the Fallen teszt

A Demon's Souls, de főleg a Dark Souls sikere annyira váratlan volt, hogy még csak most futnak be az első címek, amik nem titkoltan a From Software termékeiből merítenek. De vajon a Lords of the Fallen túl tud lépni az egyszerű másoláson?
1417042719

Heti akciók és leárazások - Steam Holiday Special

Elkezdődött. A nagy karácsony előtti játékvásárlási szezon hivatalosan is felszállási engedélyt kapott Gabe Newell gőzhajtású szánjával. Kezdődjék hát a pénzszórás, melyhez ezúttal kizárólag steames akciókkal készültünk nektek.
1415369620

Télen jön a Lords of the Fallen első DLC-je

Tomasz Gop szerepjátéka kedvező fogadtatásra talált a kritikusoknál, a City Interactive pedig addig üti a vasat, amíg meleg. Télen érkezik az első letölthető tartalom, amely főszereplőnk, Harkyn háttértörténetét meséli el.
1415278800

Végre megérkezett a Lords of the Fallen-frissítés

A stabilitásra és a játék hibáira panaszkodó játékosok végre fellélegezhetnek, mivel megérkezett az első komolyabb foltozás a Lords of the Fallenhez. A CI Games elnézést kért a hosszas várakozásért és további javításokat ígér.
1415017800

Brit toplista: második helyen a Sunset Overdrive

Szépen kezdett a Sunset Overdrive, kapásból a második helyen nyitott a brit játékeladási toplistán. Az aranyérmet természetesen megint a FIFA 15 zsebelte be, ide az új Xbox One-exkluzív sem volt elég.
1414568529

Frissítve: Még ma megjelenik a Lords of the Fallen

Október 31. helyett már ma este elérhetővé fog válni a Lords of the Fallen. A játék megjelenési dátuma először Amerikában került előrébb, de most az európai debütálást is korábbra hozták. Emellett itt a launch trailer is.
1414436608

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elérkeztünk október utolsó hetéhez. Baromi sűrű hónapon vagyunk túl, és ugyancsak sűrűnek nézünk elébe, de addig is lássuk, milyen játékok futnak majd be még a következő napokban!