Fez PC, X360

Letölthető platformjáték PC-re és Xbox 360-ra - kifejezetten érdekesnek tűnik.
1367257893

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Lazul a tempó a héten, igaz, ha van PC-d, és szeretsz elmerülni a Steam kínálatában, akkor rád jó napok várnak. Mi a Far Cry 3: Blood Dragonnal játszunk majd, és megnézzük a Jurassic Parkot 3D-ben.
1363683656

Május elején jelenik meg PC-re a Fez

Phil Fish, a megboldogult Polytron fejese és a Fez atyja megerősítette, hogy PC-re is megjelenik a zseniális indie játék, amely eddig Xbox Live-exkluzív volt. "Nagyon valószínű", hogy lesz PSN-es port is, de a 3DS-t kizárja.
1357120856

Multiplatform címmé válhat a Fez

Tavaly az Xbox Live Arcade tegyik leginnovatívabb játéka kétségkívül a Fez volt. Phil Fish, a produktum atyja nemrégiben elhintette, hogy idén más platformokra is napvilágot láthat a sikert hozó alkotás.
1336812622

Fez villámteszt

Mind a játékosok, mind pedig a teszterek folyamatosan a régi szép időkről anekdotáznak, hogy akkor régen mennyivel jobb volt minden játék, mennyivel jobb volt a játékélmény. Ha esetleg olyan fiatal vagy, hogy nem érted ezt az egészet, vagy pedig olyan öreg, hogy újra át szeretnéd élni, akkor eljött a te időd!
1334145600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A húsvét miatt kicsit megcsúszva, de összeraktuk az e heti játékmegjelenési listát, és természetesen az aktuális filmpremierekről sem feledkeztünk el. Persze az sem lett volna túl nagy probléma, ha éppen kihagyjuk a rovatot, túl sok újdonsággal ugyanis nem számolhatunk a napokban.