Dragon Ball Z for Kinect X360

Kinectre kihegyezett epizódot kapott a Dragon Ball Z-játékszéria.
1463472000

Dragon Ball-bejelentésre készül a Bandai Namco

A Bandai Namco és a Toei Animation beizzított egy új Dragon Ball teaser honlapot. Az azon futó visszaszámláló alapján arra lehet következtetni, hogy ma délután valami nagy leleplezésre készül a stúdió.
1430298059

18 év után folytatódik a Dragon Ball-sorozat

Közel két évtizeddel a Dragon Ball GT után új anime sorozat készül Dragon Ball Super címmel, a történetet ezúttal is Akira Toriyama jegyzi. Miután Goku legyőzte Majin Buut, a világ újra békés hely lett - de nem sokáig!
1351419406

Dragon Ball Z for Kinect teszt

"Legyél te is csillagharcos!" - szól a Dragon Ball Z for Kinect reklámszövege, ami nagyjából rímel arra, hogy "Te vagy a kontroller!". Nos, ebben a játékban egyik sem következik be, ehelyett viszont kiválóan alkalmazható a következő szöveg: "Legyél te a világ legfrusztráltabb és idegesebb embere!"
1349113705

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elkészült a heti játékmegjelenések és filmpremierek listája, lássuk, mivel játszhatunk, mit nézhetünk majd a következő napokban! Ezúttal a legnagyobb cím kétségkívül a Resident Evil 6 - éppen most zajlik a budapesti launch party -, de lesz más finomság is a felhozatalban.
1339167848

E3 2012: A negyedik videócsokor

Alighanem az utolsó videó-összeállításunkhoz érkeztünk, hiszen a kiállítás már bezárta a kapuit. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem szállingóznának új információk és látnivalók, de ömlesztett hírrel most találkozhattok utoljára. Talán az igazi meglepetések most születnek!
1339145400

E3 2012: Az ötödik galériafrissítés

A kiállítás hivatalosan véget ért, de még mindig záporoznak az új anyagok. Most éppen egy raklapnyi képet és screenshotot töltöttünk fel a galériába, lesz a felhozatalban Batman, kinectes Dragon Ball Z, Epic Mickey, Mario, Gyűrűk Ura és az idei Pro Evolution Soccerről is láthattok ezt-azt.
1334815226

Mozgásban a kinectes Dragon Ball Z

Nem hittük volna, hogy pont a Dragon Ball Z-sorozatot ragadja ki a Namco Bandai némi mozgásérzékelős móka erejéig. A múlt héten bejelentett játékról befutottak az első mozgógépek, melyek nem is festenek rosszul. A saga egész történetét végigzongorázhatjuk a produktummal.
1334566800

Képek a kinectes Dragon Ball Z-játékból

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Namco Bandai idén tervezi megjelentetni a legújabb Dragon Ball Z-játékot, aminek az irányításához rendhagyó módon nem a kontrollert, hanem magát a Kinectet használhatjuk. A készítők 100 betanulható mozdulatot ígérnek, kamehamehazni is lehet természetesen.
1334239200

Kinectes Dragon Ball Z-játék készül

Még nem nagyon sikerült megemésztenünk a Kinect Star Wars megjelenését, pontosabban azt, hogy ismét egy eléggé közepeske, casual anyagot kaptunk, máris itt az ok az újabb aggodalomra. A Dragon Ball Z a Kinectre költözik. De vajon milyen minőségben?
1329638386

Úton az első kinectes Dragon Ball Z-játék?

Úgy tűnik, hamarosan lehet üvöltözni és hadonászni az Xbox 360 előtt, hogy "Kamehameha", ugyanis a hírek szerint a Namco Bandai éppen azon fáradozik, hogy a népszerű Dragon Ball Z-sorozatot átültesse a Microsoft mozgásérzékelős, hangvezérlős kamerájára.