The Evil Within PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Shinji Mikami új túlélőhorrorja a Tango Gameworks fejlesztésében.

Heti akciók és leárazások - Halloween Special

Elindult az évente hagyományosan megrendezett Steam Halloween Sale, melyhez ezúttal mások is csatlakoznak. Fáradjatok beljebb és szemezgessetek a Gamekapocs által összegereblyézett akciók és leárazások tömegéből!

Tölthető a The Evil Within PC-s javítása

A legújabb patchet felrakva a menüben is kikapcsolhatjuk a 30 fps-es korlátozást és a képernyő tetemes részét elfoglaló alsó és felső fekete csíkokat a The Evil Within PC-s verziójában. Ezen kívül számos bugot kijavítottak.

The Evil Within teszt

A Tango Gameworks minden elkövetett annak érdekében, hogy ne zárjuk szívünkbe a The Evil Withint. Félkész PC-s port, idejétmúlt játékmechanika és csúnyácska grafika rontja az összképet, de mi kitartóak voltunk.

Brit toplista: ötödszörre is FIFA 15

Jó formában van a FIFA, a legújabb rész már ötödik hete vezeti a brit játékeladási toplistát, pedig folyamatosan jönnek az új kihívók. A múlt héten sem bírt el vele senki, győzött a foci.

Brit toplista: a legyőzhetetlen FIFA 15

A FIFA 15 szigetországbeli egyeduralmát még a múlt héten megjelenő címek sem tudták megdönteni. Ennek ellenére azért a The Evil Within és az új Borderlands is jó helyezéseket ért el.

Megjelent a The Evil Within, itt a launch trailer

Hosszú ideig vártunk Shinji Mikami legújabb hátborzongató látomására, a The Evil Withinre, de ennek vége, a túlélőhorror tegnap óta kapható PC-n és konzolokon. Még egy trailer erejéig számítunk a figyelmetekre.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az őszi játékdömping, ezen a héten is nyakig állunk majd a friss játékmegjelenésekben. Izgulhatunk Shinji Mikami új horrorjátékában, Claptrappel zúzhatunk az új Borderlandsben, és nekieshetünk a Forma 1-nek is.

(Múlt) heti hírösszefoglaló - 41. hét

Rengeteg a játékmegjelenés az év utolsó harmadában, talán már kicsit túlságosan is zsúfoltnak érződik a menetrend. Ennek tetejébe még pár botrány is színesítette a múlt hetet.

Ne nézd meg a The Evil Within új trailerét!

Egyrészt azért, mert félelmetes, másfelől azért, mert szerintem elég sok olyan helyszínről és jelenetről rántja le a leplet, amit jó lett volna először a játékban meglátni. Én szóltam!

PC-n is 30 fps-sel fut a The Evil Within

A Bethesda némileg részletesebben mesélt a The Evil Within PC-s verziójáról. A horrorjáték képfrissítési sebességét a Tango Gameworks 30 fps-re lőtte be, ez alól a számítógépes változat sem lesz kivétel.