The Evil Within PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Shinji Mikami új túlélőhorrorja a Tango Gameworks fejlesztésében.

Élőben is ijesztget a The Evil Within

Egy ausztráliai vidámpark olyan horrorlabirintust kap hamarosan, amit a The Evil Within körítésének megfelelően rendeznek be, sőt a látogatókat riogató statiszták is a játék karaktereinek öltöznek majd.

(Múlt) heti hírösszefoglaló - 35. hét

Sajnos elmaradt tegnap a hetente esedékes hírösszefoglalónk, azonban most megkésve, de törve nem, itt van, hogy ezúttal is tudósítson az elmúlt hét nap fontosabb eseményeiről.

The Evil Within - a gonosz hangjai

A Bethesda nem spórol, ha szinkronról vagy szó: ismert és kevésbé ismert művészek kölcsönzik a The Evil Within szereplőinek hangját. A legnagyobb név az Oscar-díjra jelölt Jackie Earle Haley, akit a Lincolnból ismerhetünk.

Heti hírösszefoglaló - 34. hét

Már csak egy hét van hátra augusztusból, és közeledik a nyári szünidő vége is. Bár a játékipar nincs tökéletes összhangban a szabadidőnkkel az évben, azért unatkoznunk nem kellett. Nézzétek meg, mi volt a hét témája!

GC 2014: Egy órán át mozog a The Evil Within

A Tango Gameworks horrorjátékával egyszerűen nem tudunk betelni, szerencsére a Bethesda munkatársai több mint egy órán át demózták a The Evil Withint. A hangulat hátborzongató, a külcsín egészen pofás.

Egy héttel korábban jön a The Evil Within

Javában zajlik Dallasban az idei QuakeCon, ahol a Bethesda marketingese, Pete Hines megerősítette, hogy a legutoljára kitűzött dátumnál egy héttel hamarabb érkezik a Tango Gameworks sikervárományos horrorjátéka.

E3 2014: A harmadik galériafrissítés

Nem is írnék hosszú bevezetőt, hiszen szabályos képzápor zúdult ránk az E3 második napjáról. Itt lesz a The Legend of Zelda Wii U-ra készülő új része, a The Order: 1886, a FIFA 15 és a LittleBigPlanet 3 is.

E3 2014: Újabb The Evil Within játékmenet

A közel negyedórás bemutatóban David Clayman, a The Evil Within márkamenedzsere beszél nekünk az október 24-én érkező túlélő-horror játékról. Lesznek rejtvények, egy kis harc, és összefutunk Ravikkel, a főgonosszal is.

E3 2014: Öt percig mozog a The Evil Within

Új gameplay videót kaptunk a Tango Gameworks horrorjátékából, a közel hatperces felvételt a Bethesda közösségi arca, Pete Hines kommentálja nekünk. Ez a játék tényleg nagyon para lesz, sokszor az orrunkig sem látunk majd.

Heti hírösszefoglaló - 22. hét

Május végén járunk, és hamarosan kezdődik az E3. Olvasd és nézd vissza a hét fontosabb bejelentéseit, eseményeit és előzeteseit az új, vasárnaponként jelentkező összefoglalónkban!