The Evil Within PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Shinji Mikami új túlélőhorrorja a Tango Gameworks fejlesztésében.

Közel hét percen át mozog a The Evil Within

Most már tudjuk, hogy a The Evil Within csak októberben jelenik meg. A közel hétperces gameplay videó valamelyest kárpótol minket a várakozásért, az biztos, hogy a Mikami mester kreativitásával nincs gond.

Októberre csúszik a The Evil Within

A mai nap sajnos a csúszásokról szól. A The Order: 1886 után a Bethesda sikervárományos horrorjátéka, a The Evil Within sem jelenik meg a korábban kitűzött időpontban, két hónapnyi extra fejlesztési időt kap.

Képeken a The Evil Within

A Bethesda Softworks már kiadta az idei termésének kétharmadát, ami azt jelenti, hogy a The Elder Scrolls Online és az új Wolfenstein után egy darabig a The Evil Withinről fog a legtöbbet beszélni a cég.

The Evil Within - fogd a fejszét, és fuss

Négy új screenshotra tettük rá a mancsunkat a Tango Gameworks nyáron érkező túlélőhorrorjáról. Bár most nincsenek nyakon öntve vérrel a látnivalók, a folyamatosan szorongató fenyegetést szinte a bőrünkön érezzük.

Friss traileren a The Evil Within

Ha tényleg ijesztő horrorjátékra vágysz, és azt sem bánod, hogy a gyomrod is megfordul néhányszor közben, a The Evil Within jó választás lesz. Az én gyermeki lelkemnek ez már kisebb sokkélmény lesz.

Augusztusban jön a The Evil Within

Meglepetésre az imént bejelentették a The Evil Within végleges megjelenési dátumát, sőt arról az artworkről is lehullt a lepel, amire a játék dobozképe épül majd. Augusztusig kell túlélni! (És főleg utána!)

The Evil Within - vigyázat, aknák!

Egy négyperces gameplay videót kaptunk a Shinji Mikami új túlélőhorrorjáról, a The Evil Withinről, amely az idei évben kihagyhatatlan alkotás lesz a műfaj kedvelői számára. Ha nem nézel a lábad elé, pórul járhatsz!

Ismét rémiszt a The Evil Within

Vadiúj előzetessel szolgálhatunk a Tango Gameworks túlélőhorrorjáról, a The Evil Withinről. A videó a japán PlayStation Store-on látott napvilágot, de ne ijedjetek meg, angol nyelvű anyagról van szó.

The Evil Within - friss képtrió

Hogy ne teljen annyira nyugodtan a hétvége, három The Evil Within-kép társaságában engedünk el benneteket pihenni. A főszerepet továbbra is Sebastian és ádáz ellensége, a Hentes kapja.

Képeken a The Evil Within

Kifejezetten izgalmas concept rajzokat kaptunk a The Evil Withinből, igaz, a képek eléggé spoileresek: sok olyan helyszínről is lerántják a leplet, amikről nem igazán sejtettük, hogy benne lehetnek a játékban.