The Evil Within PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Shinji Mikami új túlélőhorrorja a Tango Gameworks fejlesztésében.

(Múlt) heti hírösszefoglaló - 41. hét

Rengeteg a játékmegjelenés az év utolsó harmadában, talán már kicsit túlságosan is zsúfoltnak érződik a menetrend. Ennek tetejébe még pár botrány is színesítette a múlt hetet.

Ne nézd meg a The Evil Within új trailerét!

Egyrészt azért, mert félelmetes, másfelől azért, mert szerintem elég sok olyan helyszínről és jelenetről rántja le a leplet, amit jó lett volna először a játékban meglátni. Én szóltam!

PC-n is 30 fps-sel fut a The Evil Within

A Bethesda némileg részletesebben mesélt a The Evil Within PC-s verziójáról. A horrorjáték képfrissítési sebességét a Tango Gameworks 30 fps-re lőtte be, ez alól a számítógépes változat sem lesz kivétel.

The Evil Within - harcolj az életedért!

Egyre csak közeledik a Resident Evil atyjának új horrorjátéka, a The Evil Within. Szinte naponta kapunk új videókat a címből, melyeket megnézve csak még jobban várjuk a rettegést.

Heti hírösszefoglaló - 40. hét

Mobilokon tér vissza Itáliába az Assassin's Creed, késik a Pillars of Eternity és jön az Elite: Dangerous második bétatesztje. Ezekről és még sok másról beszéltünk a héten. Nézzétek meg, miről maradtatok le!

The Evil Within - itt a minimum gépigény is

Úgy tűnik, manapság divat lett elképesztő gépigényekkel borzolni a kedélyeket, majd 1-2 hét múlva lenyugtatni a játékosokat, hogy nem is lesz olyan gépzabáló a játék. Ez az eset áll fenn ezúttal is.

The Evil Within - még több kulisszatitok

A Tango Gameworks jóvoltából most újra betekinthetünk a The Evil Within fejlesztésébe. A videó-hármasfogatban az inspirációról, a vizuális designról és a hanghatásokról lesz szó - remek időtöltés a várakozás közepette.

The Evil Within - minden golyó számít

Túlélési segédlet kezdőknek - röviden így foglalhatjuk össze Shinji Mikami horrorjátékának legfrissebb előzetesét. A videó rávilágít arra, hogy takarékoskodnunk kell a lőszerrel és más, szűkmarkúan mért erőforrásokkal.

Heti hírösszefoglaló - 39. hét

Eseménydús hetet tudhatunk magunk mögött: bejelentették az új Total Wart, szörnyülködhettünk az ősszel érkező játékok extravagáns gépigényein és megtudtuk, hogy jövő év elején könnyes búcsút veszünk a PS Home-tól.

Elkészült a The Evil Within, itt az ajánlott gépigény

Befejeződtek a The Evil Within munkálatai, ezzel párhuzamosan pedig a játék ajánlott gépigényéről is lehullott a lepel. Hogy hol vannak a minimális követelmények? Nos, ebben a Bethesda sem tud segíteni.