The Evil Within PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Shinji Mikami új túlélőhorrorja a Tango Gameworks fejlesztésében.

The Evil Within - szeptemberben jön a GOTY?

A francia Amazon honlapja szerint idén szeptemberben mutatkozik be a The Evil Within: Game of the Year Edition. A csomag az alapjáték mellett az eddig megjelent összes DLC-t is tartalmazni fogja.

Dátumot kapott a következő The Evil Within DLC

Bemutatkozott a The Evil Within harmadik és egyben utolsó letölthető kiegészítője, a The Executioner. A még ebben a hónapban megjelenő DLC-ben egy Keeper bőrébe bújva tapasztaljuk meg, milyen is a túloldalon állni.

Áprilisban jön a The Evil Within következő fejezete

Alighogy megkaptuk a The Evil Within első DLC-jét, már úton is van a következő: a The Consequence áprilisban válik letölthetővé az összes platformon, amire a játék megjelent.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Viszonylag sűrű hétnek nézünk elébe, jóllehet inkább a már megjelent címek DLC-iből, portjaiból és újrahangszerelt kiadásaiból válogathatunk majd. Természetesen most is összeszedtünk nektek mindent egy listába.

The Evil Within - megvan az első DLC dátuma

A Bethesda végre megerősítette a The Evil Within első DLC-jének dátumát. A márciusban érkező The Assignmentben Sebastian bájos társát, Juli Kidmant irányítjuk majd. Kaptunk egy új trailert is.

Teaser traileren a The Evil Within első DLC-je

Hamarosan megérkezik az első DLC a The Evil Withinhez a három közül. Némi információt és egy rövidke teaser trailert is kaptunk a tavasszal megjelenő letölthető tartalomról.

The Evil Within - a jövő év elején jön az első DLC

A Bethesda felvázolta a The Evil Within DLC-terveit. Az első csomag 2015 elején várható The Assignment címmel, és Castellanos detektív titokzatos partnerét, Juli Kidmant irányítjuk benne, akivel futólag már találkoztunk korábban.

Egész estés film a The Evil Withinről

Ha valami oknál fogva nem játszottál a Tango Gameworks idei horrorjátékával, vagy idejekorán beletört a bicskád, akkor itt a remek alkalom arra, hogy végigüld a sztorit az átvezetőkből összeollózott kétórás film segítségével.

Amerikai toplista: októberben is a PS4 győzött

Közzétette az amerikai játékpiacot elemző NPD Group az októberi jelentését, amiből kiderült többek között, hogy ismét a PS4 győzött a hardvereladások terén, míg a játékok közül az NBA 2K15 vitte a pálmát.

Halloween van, kipróbálható a The Evil Within

A Bethesda halloween alkalmából egy terebélyes demóval örvendeztette meg a PC-seket, így minden érdeklődő végigtolhatja a The Evil Within első három fejezetét. Az esti borzongás biztosított, de lapul még valami a tarsolyban.