Folytatást kap a Sonic & Sega All-Stars Racing

  • Írta: fojesz
  • 2012. február 12.
  • Pletyka
Link másolása
A Kotaku értesülései szerint karácsonykor új felvonást a Sonic & Sega All-Stars Racing, igaz, ezt a kiadó még nem erősítette meg formálisan, így a konkrétabb részletek sem ismertek. Az előző rész ugyan teljesen a Mario Kartot másolta, viszont azt jól tette, így élvezhető program kerekedett ki belőle.

Aki nem játszott volna a 2010-ben megjelent játékkal: a Sega a Mario Kart nyomdokaiba lépve készítette el saját gokartos játékát, amiben Sonic és a kiadó legnépszerűbb játékhősei mérték össze erejüket mindenféle tematikus pályán, miközben különféle power-upokkal szívatták egymást.

Bár arról nincs infóink, hogy a Segának mennyire jött be a "milliódolláros ötlet", ezzel a stílussal nem igazán lehet mellélőni, ráadásul a végtelenségig lehet folytatni - és a Kotaku értesülései szerint a japánok folytatják is. A New York-i Toy Fair rendezvényen kiállították a címhez készült játékfigurákat, és állítólag itt árulták el azt is, hogy a karácsonyi szezonban folytatást kap a Sonic & Sega All-Stars Racing. Az ígéretek szerint új járgányok és karakterek várják természetesen a rajongókat, állítólag nemsokára részletesebben is hallhatunk az új jövevény felől.

3.
3.
DON GONDOCS
Fasza az első részben, majdnem feloldottam az összes pályát és járművet.
2.
2.
jockey85
Egyetértek. Mi haverral mostanában vettük elő a játékot és nagyon jól szórakozunk. A Monkey Ball-os pályák kicsit gyengére sikerültek.
1.
1.
strike19
Az első rész nagyon jó volt rengeteget toltuk a haverokkal PC-n.A többi kiadó is példát vehetne.A Split Screen nem halott!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...