The Incredible Adventures of Van Helsing PC, PS4, X360

Van Helsing legendája elevenedik meg a magyar Neocore új akció-szerepjátékában.
1346922027

Mészárlás a várfalakon az új Van Helsing-játékban

A magyar illetőségű Neocore Games hamarosan egy pofás akció-szerepjátékot hoz el nekünk The Incredible Adventures of Van Helsing címmel. A Drakula-regények ihlette világban járunk, melyben egy fiatal szörnyvadászt alakítunk - ő lenne Van Helsing professzor. Számtalan rusnyaságot vághatunk fel.
1339846250

Képeken a Neocore-féle Van Helsing játék

A magyar Neocore nagy fába vágta a fejszéjét, amikor felülnézetes akció-szerepjátékkal próbálja ledönteni a tabukat. A fiatal Van Helsing az éjszaka sötét teremtményeit küldi a másvilágra - már ha van hely ott az elátkozott lelkeknek. Az első ingame screenshotok mutatósak.
1338447642

E3 2012: Teaseren a magyar Van Helsing-játék

A hazai illetőségű Neocore Games kiadta a The Incredible Adventures of Van Helsing akció-szerepjátékuk első kedvcsinálóját, mely túl sokat nem árul el, inkább megteremti a hangulatot. Annyi biztos, hogy a lányos képű szörnyvadász haragszik a vámpírúrra, az összecsapás elkerülhetetlen.
1336802413

Van Helsing legendájából készít játékot a Neocore

A magyar illetőségű Neocore bejelentette, hogy vadi új játékon dolgoznak The Incredible Adventures of Van Helsing címen. A King Arthur fejlesztői ezúttal az akció-RPG-k műfaját szeretnék meghódítani a gótikus Európában játszódó címükkel, mely az év végén érkezik PC-re és XBLA-re.