The Incredible Adventures of Van Helsing PC, PS4, X360

Van Helsing legendája elevenedik meg a magyar Neocore új akció-szerepjátékában.
1369393256

Launch traileren a Van Helsing-játék

A napokban újabb magyar játékkal bővült a Steam kínálata. A Neocore Games gótikus noir elemekkel fűszerezett akció-RPG-je már mindenki számára elérhető, ennek örömére itt a launch trailer.
1368784825

Ilyen lesz a menedékünk a Van Helsing-játékban

A magyar NeoCore Games gótikus-noir steampunk akció-RPG-jében találunk egy menedéket is, ahol a játékosok küldetéseket vehetnek fel, elrejthetik a zsákmányukat és használhatják az alkímiai laborjukat.
1367948006

Május 22-én jön a Van Helsing-játék

A NeoCore végre kőbe véste a The Incredible Adventures of Van Helsing megjelenési dátumát: a játék május 22-én válik letölthetővé a Steamről. A bejelentés mellé egy új trailert is kiadott a magyar fejlesztőcsapat.
1367082049

Van Helsing - videón Katarina speciális képességei

A megjelenés közeledtével a Neocore Games új trailerrel lepett meg bennünket a The Incredible Adventures of Van Helsingről. A videóban megismerkedhetünk segítőnk, Lady Katarina természetfeletti képességeivel.
1366466445

Dátumot és trailert kapott a Van Helsing-játék

A magyar Neocore Games bejelentette, hogy már előrendelhető a gótikus noir stílusjegyekkel megáldott akció-RPG-je, a The Incredible Adventures of Van Helsing. Végre befutott a PC-s megjelenési dátum is.
1365440436

Képek és trailer a Van Helsing-játékról

Ma délután adta tudtunkra a magyar Neocore Games, hogy a The Incredible Adventures of Van Helsinget Rage és Power-up rendszerrel is felvértezik. A játékmenetet befolyásoló képességekről új képek és egy trailer tanúskodik.
1363425189

The Incredible Adventures of Van Helsing bétateszt

A magyar Neocore Games továbblépett Artúr király mondakörén, s Kelet-Európába rakta át legújabb játékának helyszínét: a Kárpátok erdőségeiben, legendákból ismerős szörnyszülöttekkel gyűlik meg a bajunk.
1356080441

Vadonatúj traileren a Van Helsing-játék

A magyar Neocore Games friss előzetessel kedveskedett nekünk a The Incredible Adventures of Van Helsing-ről. A legendás szörnyvadász ezúttal a gótikus vadonban tesz egy groteszk kirándulást. Egyre jobban tetszik az anyag.
1352903829

Íme a Van Helsing-játék új főhőse

Lezárult a magyar NeoCore Games szavazása, melyben a fejlesztők azt kérték Tőletek, hogy válasszátok ki a három jelentkező közül azt a szimpi figurát, akit el tudnátok képzelni a The Incredible Adventures of Van Helsing főhőseként. A nyertes: Mysterious Man, aki Abraham Van Helsing fia.
1352185218

Szavazz a magyar Van Helsing-játék főhősére!

A hazai Neocore Games a segítségeteket kéri. Ti választhatjátok ki a közelgő The Incredible Adventures of Van Helsing főhősét a három jelentkező közül. A döntésben egy jópofa szereplőválogatás lesz a segítségedre, a pályázók foggal-körömmel igyekeznek meggyőzni bennünket.