Angry Birds Heikki

Forma 1-tematikájú epizóddal tér vissza az Angry Birds.
1363086000

Angry Birds - hétvégén indul a rajzfilmsorozat

Hétvégén veszi kezdetét az Angry Birds Toons rajzfilmsorozat, amit tévécsatornák, on-demand szolgáltatások és maguk a játékok közvetítenek majd. Magyarországon az utóbbi alternatíva életképes.
1355250641

Jó úton halad az Angry Birds-film

A Rovio Entertainment megerősítette, hogy már javában készül az Angry Birds-film, amely 2016 folyamán kerülhet a mozikba. A Gru című animációs eposz producere, John Cohen bábáskodik felette.
1353661200

A finnek Angry Birds-üdítőt isznak

Az Angry Birds sikerének egyik kulcsfontosságú titka, hogy a Rovio nemcsak játékfejlesztésben gondolkodik, remek érzékkel építgeti a dühös madarak márkáját - nemigen létezik olyan termék ma már, amiből nincs Angry Birds-változat, ha mégis akad, neki sem kegyelmeznek a finnek.
1346784173

Saját játékot kapnak az Angry Birds malacai

Ha Te is azok közé tartozol, akik sajnálták az Angry Birds malacait, kezdhetsz izgulni, ugyanis a derék sertések hamarosan visszavágnak! A Rovio spinoff játékot csinál közkedvelt sorozatához, ebben a főszerepet a dühös madarak által folyamatosan terrorizált, tojáslopó disznók kapják.
1337760000

Angry Birds Heikki bejelentés közeleg

Ahogy azt korábban is lehetett tudni, a Rovio jelenleg az Angry Birds új, Forma 1-tematikájú epizódján dolgozik - legalábbis az biztos, hogy az Angry Birds Heikki középpontjában a dühös madarak mellett Heikki Kovalainen, a száguldó cirkusz pilótája áll majd. A finnek június közepén jelentik be az új részt.