Test Drive Unlimited

Új Test Drive Xbox 360-ra és (reméljük) PC-re, tele licenszelt autókkal és motorokkal. A játékban több mint 1000 mérföldnyi hawaii-i autóút lett lemodellezve. Megjelenés 2006. júniusában.
Típus: Autóverseny

Új városépítő technológiát használ az Eden Games

Az Eden Games nemrégiben jelentette be az új, Garden nevet viselő motorját, melyben egy teljesen új városépítő technológiát fognak bevetni.

Letölthető a Test Drive Unlimited új kiegészítése

A mai naptól fogva nem csak az X360-tulajok számára érhetőek el a Test Drive Unlimited extra autói: az amerikai Atari honlapjáról már tölthető a PC-seknek szánt MegaPack.

PC játék árzuhanás a Gamekapocs Shopban!

Pro Street, Colin: DIRT, Gothic 3, FEAR Gold, Test Drive, World in Conflict, Gears of War - ezeket most 3-4000 FT-tal olcsóbban veheted meg a Gamekapocs Shopban!

Test Drive Unlimited - új kiegészítő PC-re

Hamarosan letölthető lesz a Test Drive Unlimited Megapack névre hallgató kiegészítésére, mely 46 új álomjárgányt tartogat az autóversenyek szerelmeseinek.

Akciós játékok a Gamekapocs Webáruházban!

A Gamekapocs internetes áruházában most több ezret spórolhatsz olyan játékokon, mint Call of Duty, Gears of War, vagy Need for Speed! Nézz be!

Felélesztené régi címeit az Interplay

Úgy tűnik, a feltámadt Interplay nem csupán a Fallout Online-nal együtt képzeli el jövőjét: számos régi címének felélesztésén is gondolkodik.

Test Drive Unlimited javítás érkezik júniusban

Június közepén új javítás érkezik a Test Drive Unlimited-hez - jelentették be az Atari európai hivatalos fórumán: a patch jelenleg tesztelés alatt áll.

Készül a Test Drive Unlimited második része?

Egy lengyel lap értesülései szerint készül a PC-re, PS2-re, PSP-re és persze X360-ra megjelent Test Drive Unlimited második része, mely várhatóan még jobb lesz elődjénél.

Test Drive Unlimited

„1987. Október vége. Emlékszem a napra. Reggel, mikor iskolába mentem, esett az eső és egész nap csak zuhogott, zuhogott. A hangulatom ennek megfelelően, mint az égbolt, borús volt. A matek tanár úgy érezte ad egy esélyt nekem arra, hogy jobb kedvem legyen: kihívott felelni. A jókedvemet a kapott karó sem hozta meg. Így ment ez egészen az ötödik óra végéig, mígnem a felszabadító csengetés által ki nem rajzottunk a suli elé, ahol összeverődött a banda és kezdődött a lazulás…

Ingyenes Test Drive Unlimited kiegészítő érhető el

Az Atari egy kisebb ingyenesen letölthető kiegészítővel kedveskedik az Xbox 360-as Test Drive Unlimited-játékosoknak.