Test Drive Unlimited

Új Test Drive Xbox 360-ra és (reméljük) PC-re, tele licenszelt autókkal és motorokkal. A játékban több mint 1000 mérföldnyi hawaii-i autóút lett lemodellezve. Megjelenés 2006. júniusában.
Típus: Autóverseny

Reggeli képeső!

Aki korán kel, képekre lel! Újabb frissítés történt galériánkban (El Matador, Test Drive Unlimited, Call of Juarez, The Regiment).

Késő éjszakai nextgen száguldás

Két X360-ra készülő csodaversenyből, a Test Drive Unlimited-ből és a Project Gotham Racing 3-ból kaptunk egy kisebb adag médiaanyagot.

Új játékok a horizonton!

A hétvégén több új játékot is bemutattak a világ nagyvállalatai. Most ezeket prezentáljuuk nektek egy nagy csomagba tömörítve!

UPDATE #2: X360 - játéklista és videók

A mai napon volt az Xbox Summit 2005 rendezvény Tokyoban, melyről érkezett egy csomó infó, na meg videó is!

Test Drive Unlimited

Az Xbox2News munkatársainak sikerült mikrofonvégre kapniuk Stéphane Baudet-et, az Eden Games egyik fejesét, aki készségesen válaszolt a srácok minden agyament kérdésére...

Test Drive - online

Az Atari ma reggel fellőtte a készülő Test Drive Unlimited hivatalos honlapját. A Flash-powered oldalon új infók, képek és egy régebbi videó is megtalálható.

Test Drive Unlimited hírek

Az Atari mai jelentéséből kiderült, hogy nemrégiben sikerült megszerezniük 125 autó és motor felhasználási jogát a játékhoz.

Test Drive Unlimited képek

Vadi új képek jelentek meg a csodaszép Test Drive Unlimited-ből! A 3 shot természetesen máris megtekinthető galériánkban!

PREMIER: Test Drive Unlimited

Az Atari ma bemutatta a Test Drive sorozat legújabb részét. A bejelentéssel együtt érkezett egy rakat gyönyörű szép screenshot is!