The Cave MAC, PC, PS3, WIIU, X360

Ron Gilbert legújabb játéka, és a maga nemében egészen kiváló!
1354356005

The Cave - az első karaktermustra

Epekedve várjuk Ron Gilbert következő nagy dobását a Double Fine színeiben. A The Cave egy gondolkodásra sarkalló platformjátéknak néz ki, székbe szögező hangulattal felvértezve. Lássuk, hogy milyen szerzeteket irányíthatunk!
1346763625

Wii U-ra is megjelenik a The Cave

A Double Fine fejese, Greg Rice a PAX Prime 2012 rendezvényen megerősítette, hogy a Nintendo új konzoljára is megjelenik az oldalnézetes platformjáték, letölthető formában. A The Cave kiötlője nem más mint Ron Gilbert, akinek a zseniális Monkey Island-sorozatot is köszönhetjük.
1339145400

E3 2012: Az ötödik galériafrissítés

A kiállítás hivatalosan véget ért, de még mindig záporoznak az új anyagok. Most éppen egy raklapnyi képet és screenshotot töltöttünk fel a galériába, lesz a felhozatalban Batman, kinectes Dragon Ball Z, Epic Mickey, Mario, Gyűrűk Ura és az idei Pro Evolution Soccerről is láthattok ezt-azt.
1337937964

The Cave - bemutatkozik Ron Gilbert új alkotása

Letölthető játékon dolgozik a Monkey Island egyik atyaúristene, Ron Gilbert, aki egy ideje a Monkey Island másik atyaúristenének, Tim Schafernek a cégével dolgozik együtt. A The Cave látványvilága lenyűgöző, és ha minden igaz, a játékmenet is izgalmas lesz - még ha nem is formabontó.